Gyűlölöm a magasságom. Van valaki még így ezzel?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és 185 cm magas. És ha ez nem lenne még elég, még széles is vagyok. Nem kövér, csak vastag csontozatú, nagydarab. Nagyon el vagyok keseredve emiatt, ráadásul nem is tudom kitől örökölhettem, mert a családomban mindenki más normális magasságú. Apukámnál is fél fejjel magasabb vagyok, hát még a csinos kis 160 cm-es nővérem mellett. Ha együtt megyünk valahová, úgy érzem magam mellette mintha a testőre lennék. Az osztályban is én vagyok a legmagasabb, még a fiúk között is. Olyan vagyok, mint egy bivaly, nem is érzem magam nőnek egyáltalán. És még lehet nőni is fogok... Mit csináljak? Hogy lehet ezt elfogadni?2016. márc. 22. 07:07
2/13 anonim válasza:
Nekem is torpek a hugaim, en meg 180 cm vagyok. En szeretek magas lenni :)
3/13 anonim válasza:
Mondjuk most en is macinak erzem magam, de ez a sulyfelesleg miatt van. Majd leadom...
4/13 anonim válasza:
Kezd el öltözködni ,ha szükséges fogyókúrázni,és megjön az önbizalmad.Sokan szeretik a magas csajokat.Én 176cm magas vagyok,a lányom 14 évesen magasabb nálam és 42-es lába van.
Legyél büszke arra hogy ilyen magas vagy és tojd le ,hogy más mit mond.
5/13 anonim válasza:
Nem fogsz már nőni, ne aggódj. Sajnos ezzel az alkattal kell megbarátkoznod, mert másik nem lesz, de fel a fejjel, így is sok barátot, szerelmet szerezhetsz. A vízipólós csajok pl. mind ekkorák, mint te, és pasiznak ezerrel. A kajakosok szintén.
6/13 anonim válasza:
Csak te látod ilyen negatívan magad. :)
7/13 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond szerintem. Én örülnék ha akkora lennék mint te, mert jelenleg lábujjhegyen állva sem érem fel a barátom, ami azért nagyon zavaró. Neked nem lesz ilyen gondod...
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, nagyon aranyosak vagytok! Irigylem amúgy azokat, akik elfogadják a magasságukat, sőt, még szeretik is. Jó lenne egyszer nekem is eljutni idáig, bár most nagyon nehéz ezt elképzelni.
2016. márc. 22. 20:37
9/13 anonim válasza:
Fel kell nonod a feladathoz ;D
10/13 anonim válasza:
Ne aggodj emiatt gondolj bele hogy van aki magasabb akar lenni hogy modell legyen te meg a modellmagassag felett vagy akar jelentkezhetnel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!