Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon szőrös a hasam mit...

Moja2001 kérdése:

Nagyon szőrös a hasam mit tegyek? (kep lent)

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon utalom hogy ilyen szoros a hasam de nem tudom mit tegyek ellene. A gyantara vagy a szokitesre gondoltam mar de nem tudom melyik lenne hatasos. Kerlek segitsetek es ha megkerhetnem a bunko megjegyzeseket mellozzetek, koszonom.

2016. márc. 20. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Ez szőrös? Meg csak nem is pihés. Ha elkezded szőrteleníteni, namajd akkor lesz szőrös igazán.
2016. márc. 20. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Ha nagyon zavar, gyantáztasd.
2016. márc. 20. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Egyértelműen a gyantát javaslom.Azzal akár a szőr mennyiségén is lényegesen tudsz csökkenteni,persze ehez idő kell.Sokan azt mondják,hogy nagyon nagy fájdalmakkal jár.Viszont én két éve gyantáztatom a lábam illetve a kezemet,és egyáltalán nem fájdalmas. :)
2016. márc. 20. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Gyantázd. A szőkítésnek semmi értelme, a szőkített szőr ugyanúgy látszik, főleg napfényben, pl strandon egyenesen csillog.
2016. márc. 20. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Én szőkítem és nekem úgy megfelel teljesen.

Nekem mondjuk a hasamon nem ennyire szőrös, de a derekam meg ugyanilyen és a felkarom még jobban. Én már nem akarom minden egyes testrészemet szőrteleníteni... Nekem megfelel úgy is, hogy ezeken a részeken, ahol pihés ott szőke legyen.

Persze neked kell eldöntened, hogy szőkén zavarna-e vagy sem. Mert, ha igen, akkor még ott van a gyanta lehetősége is.

2016. márc. 20. 17:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat :) Sokat segitettetek.
2016. márc. 20. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
A képet látva, én örülnék,ha nekem mindössze ennyire lenne szőrös és semmit sem csinálnék vele. Ha zavar szedd le,de szerintem ez nem vészes. 16l.
2016. márc. 21. 05:39
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon sok nő örülne ha csak ennyire lenne "szőrös". Majd ha odáig érsz , a férfiaknak meg kimondottan tetszik ez a finom pihe.
2016. márc. 21. 10:38
 9/10 anonim válasza:
Hat nem tudom en 22/L vagyok de nekem egyátalán nem szőrös. Szerintem gyanta
2016. márc. 23. 12:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Lézeres végleges szőrtelenítés?
2016. márc. 23. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!