15 éves lány vagyok látszóan szőrös a hasam ez ellen mit lehet tenni? a szőrtelenítő krémen kívül!
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 14:03
1/8 anonim válasza:
szia:D én szerintem az erre legalkalmasabb a hideg gyanta mert az a tönél kitépi a szőrszálakat. A borotvát én semmi képpen nem ajanlom mert az csak felszinesen tünteti el és gyorsan visszanő!:)
2/8 anonim válasza:
Szedd ki csipesszel vagy vegyél meleggyantát.
3/8 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták hogy gyantázzam mert van egy lány aki gyantázta és elvileg még rondább lett
a gyanta biztos jó megoldás?
2015. ápr. 7. 22:32
5/8 anonim válasza:
15 évesen végleges szőrtelenítés? Egyrészt drága, másrészt meg lehet, hogy csak a hormonok miatt van, és később nem lesz ott semmit.
Szedd ki csipesszel, vagy hideg gyanta. De ha nem annyira feltűnő, inkább nem piszkáld, mert lehet, hogy csak rosszabb lesz.
6/8 anonim válasza:
Az igaz ha tényleg nem feltűnő akkor nem kell bántani
Az biztos h drága a végleges :-)
7/8 anonim válasza:
Csakis meleg/forró gyantát ajánlok! Nekem bevált! 4 hétig nincs bajod vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!