Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrös a hasam mit csináljak?

Szőrös a hasam mit csináljak?

Figyelt kérdés
Borotválni nem akarom, mert akkor csak erősebb lesz és feketébb. Gondoltam szőke hajszínezővel befestetem, de nem tudom hogy ennek milyen következményei lesznek. Talán az egész hasam fekete lesz utána vagy valami.

2014. nov. 12. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg leepilalhatnad. Annyira nem veszesen faj.
2014. nov. 12. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Borotvától nem változik meg a szőröd egyáltalán. Ez csak tévhit.

Festeni semmi értelme, a hajszínezők nem világosítanak annyit hogy feketéből szőke legyen. Max vörös szőröd lesz tőle. Vagy marad fekete.

Ha csak egy csíkban van szőr akkor kiszedhetnéd csipesszel. Ha több van akkor meleggyantát vegyél, azzal nagyon egyszerű és olcsó is.

2014. nov. 12. 21:22
 3/7 A kérdező kommentje:
de nekem megváltozik nagyon mintha elkezdene máshol nőni, a hónaljamon is a szőr már lassan a mellemig ér meg az intim résznél is már kis híján a combomat kell borotválni
2014. nov. 12. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
gyanta vagy epilátor. vagy ha csak pár szál, akkor csipesz. a szőkítőport is kipróbálhatod, de nem hiszem, hogy tényleg koromfekete szőröd lenne. semmilyen negatív hatása nincs, max nem fogja be.
2014. nov. 13. 01:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Én borotválom,mint minden mást,de csak alkalmanként,amikor látható.Most pl. elég rendesen szőrös.
2014. nov. 13. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Azok a változások nem borotvától hanem hormonváltozástól vannak, ha durván szőrös vagy akkor orvoshoz menj, mert nem normális dolog. És kezelhető gyógyszerekkel.
2014. nov. 13. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Milyen dokihoz menjek? És milyen gyógyszerre lenne szükségem?
2014. nov. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!