Lányok, ti mivel szoktátok ápolni a körmötöket, milyen gyakran, milyen színű-formájú a körmötök a mindennapokban?
Gitározom és a körmöm is ehhez van igazítva. Tehát: bal kezemen rövid, jobbon hosszú. "Remekül" néz ki, de valamit valamiért. Nem festem, úgyis csak lekopna a gitártól... Nem vágom, csak reszelem, ugyanis éppen jó hosszúságúnak kell lennie, az ollóval nem vagyok elég precíz. Meg a formája se mindegy, oválisra szoktam csinálni.
Persze nem feltétlenül szükséges így csinálni, ha gitározni akar az ember, de nekem megéri, mert így sokkal jobb.
Ilyen hosszúságú és formájú. Kéthetente járok manikűröshöz géllakkoztatni. Általában sima piros, sötét ciklámen, vagy bézs színű. Kb. 3 havonta megunom a színeset és átlátszó, enyhén csillogósat kérek. Aztán megy tovább. Karácsonykor szoktam (tipikusan céges karácsonyi parti miatt) csillogós pirosat kérni, illetve egy-két egyéb alkalom előfordul év közben, amikor valamilyen csillogós, vagy köves körmöt csináltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!