Lányok, milyen algoritmus alapján szinezitek a körmötöket? Mitől függ, hogy melyik éltető színű a többitől?
Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 21:21
1/6 anonim válasza:
Gyűrűsujjon eltérő,mert jól mutat,meg azt javasolta a körmös. Sokáig volt zselés körmöm mindig új mintával,de úgy meguntam h 2 éve nem festem és tövig vágom hetente.
2/6 misshutcherson válasza:
Hát jön egy lövésem és festem :) nincs meghatározott minta,de én a gyűrűsujjamon és a mutatóujjamon szoktam gyakrabban más színűre festeni :)
4/6 anonim válasza:
Najo ezen nagyon nevetek!! Kérdező imádlak. 😂😂 gyűrűsujjon trend de mutató ujjon is.. Design függő.. A szín is befolyásolja évszak függő körmös függő megrendelő függő.. De ennek nincsen szabálya.. De szerintem a tiniknek mehet a színes, 20 felett illik a nude felé orientálódni
5/6 anonim válasza:
én nem szoktam más színűre festeni, de van/volt egy ilyen trend, hogy a gyűrűsujjon szokás. gondolom azért, mert a középsőn hülyén nézne ki, túl megkomponált lenne, a hüvelyk- és kisujj túl a szélén van, nem annyira érvényesül.. hogy miért nem a mutató, azt nem tudom, gyűrűsön valahogy jobban néz ki.
6/6 anonim válasza:
Általában a gyűrűsujj eltérő, ha kétféle színnel festek. De van, amikor többféle körömlakkot használok, olyankor általában a hüvelykujj és a középső, valamint a mutató- és a kisujj körmének színe harmonizál és megint a gyűrűs az eltérő, ő nem kap párt.
Hogy miért a gyűrűs, gőzöm sincs. Ráérzésre azon a körmön a legharmonikusabb az eltérés. Talán az aranymetszéssel áll összefüggésben ez a kimondatlan szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!