Free pascalban torpedo? Mi a véleményetek a programom tudásáról amit lent leírtam? Most nem az algorítmus meg ilyesmi a lényeg, hanem ti mit gondoltok erről?
Ezek feature-ök, amiket megpróbáltál leírni kapkodva, tagolatlanul, hibáktól hemzsegve. Én speciel egyáltalán nem értem, hogy ez mitől programozási kérdés.
Nyilván fantasztikus játékélmény lehet, de ezt nem ebből a szóhalmazból fogjuk felismerni, hanem kipróbálás útján tudnánk.
Ami még eszembe jut, hogy tudtommal a torpedó játékban vízi járművek játszanak, nem tankok.
> Az elején kérdezi, hogy akarod e látni az ellenséget.
Ennek a feature-nek meg semmi értelme nincs, a játék lényegét rombolja le.
Na, most vágtad el magad a teljes GYK közösség előtt.
Kérdéshez: oké, tök jó.
G.
Apukám, te vagy a nap vicce. :D :D :D
k#rrvajó :D
Kedves kérdező:
1. A torpedóban nem tankok vannak, hanem különböző méretű hajók, pont az benne a kihívás, hogy "ok eltaláltál valamit, de az egy nagy anyahajó vagy csak egy kis naszád? és hol van a többi fele?"
2. Mondok pár fejlesztési lehetőséget:
- ne adott x/y koordinátára lehessen tüzelni, hanem egy adott x/y koordinátán levő hajóról/tengeralattjáróról adott irányba, adott távolságba küldeni a lövedéket
- a hajók mozogjanak (találat esetén lassabban, nagy sebzés esetén)
- lehessen benne fejlődni (például minden egyes sikeres csata után lehessen venni dolgokat: periszkópot, szonárt, jobb torpedót; illetve fejlődjön az ellenség is: gyorsabb hajók, neki is lehessen szonárja, stb...)
Hát ha öt hónapja pascal-ozol, iskolai szinten, akkor ez az eredmény nem rossz.
Az viszont igaz, hogy tankok egy torpedójátékban nemigen lehetnek, hiszen a torpedó maga is egy hajók kilövésére alkalmas fegyver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!