Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elfogadjam...

Mit tegyek, hogy elfogadjam magam?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem érzem magam szépnek, vagyis..néha igen, de mikor megnézem magam egy kirakat üvegbe, ugyérzem, h kijönne össze egy iylen lánnyal...de itthon szebbnek láton magam..az most nem lényeg h szép vagyok-e vagy nem, hanem az érdekelne hogy hogyan tudnám elfogadni magam, vagyis nemakarom elfogadni magam, mert szeretnék szebb lenni...iylen téren, magammal kapcsolatba maximalista vagyok...Nemis tudom h mit szeretnék...csak h ne érezzem magam ennyire szarul mindig:Sés hogy tegyem tul magam azon h. egy fiu, aki nmekem teccik, és egyébként sokat nézzük egymást, szemezgetünk meg érezni h van "valami" de mégsincs semmi..:S szoval, nem tesz semmit h összejöjjünk, de énsem:S én nemis szeretnék vele járni, egyenlöre, de nemmondanék nemet, szerintem...:D csak megszeretném ismerni..de se ő, seén nem tettünk semmit, a szemezgetés maradhat...de szeretnék, ugygondolni az egészre h: áá szemezgetünk, ez meg az..." de nem ugy szeretnék rá gondolni, h várok, várok...és ajj....szoval szeretném kitörölni a fejemböl..:S

Remélem értitek, neharagudjatok, ha nem, de most szomoru vagyok, és csak uyg jönnek ezek a dolgok!:( KÖSZÖNÖM:)

2010. ápr. 1. 15:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
:Sidáig mindenki tök normális volt... nemisértem az iylenkete mint te..., mert ide az emberek azért iranak mert vmit nemtudnak, vagy szeretnének töbebt tudni vmiröl, és nem azt várják, h kritizálják a gondjaikat, vagy amit irnak.:S Igen 15évesen ez a legnagyobb bajom, mivel még nem voltam idösebb,ezért most ez a legnagyobb bajom, és nemtudom, h mennyivel nagyobb gondjaim lesznek, bocs..
2010. ápr. 3. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!