Mit tegyek, hogy elfogadjam magam?
Egyáltalán nem érzem magam szépnek, vagyis..néha igen, de mikor megnézem magam egy kirakat üvegbe, ugyérzem, h kijönne össze egy iylen lánnyal...de itthon szebbnek láton magam..az most nem lényeg h szép vagyok-e vagy nem, hanem az érdekelne hogy hogyan tudnám elfogadni magam, vagyis nemakarom elfogadni magam, mert szeretnék szebb lenni...iylen téren, magammal kapcsolatba maximalista vagyok...Nemis tudom h mit szeretnék...csak h ne érezzem magam ennyire szarul mindig:Sés hogy tegyem tul magam azon h. egy fiu, aki nmekem teccik, és egyébként sokat nézzük egymást, szemezgetünk meg érezni h van "valami" de mégsincs semmi..:S szoval, nem tesz semmit h összejöjjünk, de énsem:S én nemis szeretnék vele járni, egyenlöre, de nemmondanék nemet, szerintem...:D csak megszeretném ismerni..de se ő, seén nem tettünk semmit, a szemezgetés maradhat...de szeretnék, ugygondolni az egészre h: áá szemezgetünk, ez meg az..." de nem ugy szeretnék rá gondolni, h várok, várok...és ajj....szoval szeretném kitörölni a fejemböl..:S
Remélem értitek, neharagudjatok, ha nem, de most szomoru vagyok, és csak uyg jönnek ezek a dolgok!:( KÖSZÖNÖM:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!