Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK! Nektek mi a véleményetek...

FIÚK! Nektek mi a véleményetek a kis ill. nagy mellekről?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok...tudom,hogy még nem kéne nagyon ezen paráznom,de annyira csúfoltak amiatt,hogy kicsi amellem(!!!) hogy már nagyon bizonytalan lettem.Az osztályukba a fiúka csak a nagymellű "kirívó" viselkedésű(értsd:Ri****oskodó xD) lányok a jók!Csak azoknak lehet igazuk,lehetnek szépek,szabad mindenbe beleszólni,mi(a barátnőm és én) meg maradjunk kussba és ne szólaljunk meg.Konkrétana szemünkbe mondták,hogy sose leszünk sikerese, sose lesz barátunk,mert kicsi a mellünk :(.

Most tényleg a fiúka csak a nagymellű lányokra buknak...vagy csak az én osztályomba lévők iylenek?

2016. febr. 29. 21:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

Dieselgirl: Az akkora melleken aztán van is mit szeretni!:) Bárcsak több lánynak nőnének ilyen szép nagyra!

26f

2016. márc. 4. 15:04
 22/25 anonim ***** válasza:
72%
Több lánynak is nő ekkorára, csak sokan kissebbre műtetik, mert valóban sok macera van vele. Ha nem foglalkozom minden nap vele, edzek, krémezem stb, hamar lógni kezdenének, fáj a hátam vállam stb. Egyszerűbb lenne nekem is az életem ha kissebre vetetném. De egyenlőre még bírom a strapát. Meg szerencsére van egy jó szabóm is aki rendes desszantos melltartókat tud nekem készíteni.
2018. jan. 20. 07:45
 23/25 anonim válasza:
78%
Ha őszinték akarunk lenni a fiúk tényleg jobban szeretik a nagy melleket de ha kicsi az se nagy baj nem nagy hátrány.
2018. jan. 20. 17:29
 24/25 anonim ***** válasza:
84%
Mindegy hogy kicsi vagy nagy. Lényeg hogy szép legyen.
2018. aug. 14. 16:50
 25/25 anonim ***** válasza:
78%

Néha szokott érdekelni, hogy mi lett egy régi (ez esetben 6 éves) kérdés végkimenetele.

Kérdező! Azóta hogy alakult az életed? Megoldódott a problémád?

2022. febr. 23. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!