FIÚK! Nektek mi a véleményetek a kis ill. nagy mellekről?
14 éves vagyok...tudom,hogy még nem kéne nagyon ezen paráznom,de annyira csúfoltak amiatt,hogy kicsi amellem(!!!) hogy már nagyon bizonytalan lettem.Az osztályukba a fiúka csak a nagymellű "kirívó" viselkedésű(értsd:Ri****oskodó xD) lányok a jók!Csak azoknak lehet igazuk,lehetnek szépek,szabad mindenbe beleszólni,mi(a barátnőm és én) meg maradjunk kussba és ne szólaljunk meg.Konkrétana szemünkbe mondták,hogy sose leszünk sikerese, sose lesz barátunk,mert kicsi a mellünk :(.
Most tényleg a fiúka csak a nagymellű lányokra buknak...vagy csak az én osztályomba lévők iylenek?
Dieselgirl: Az akkora melleken aztán van is mit szeretni!:) Bárcsak több lánynak nőnének ilyen szép nagyra!
26f
Néha szokott érdekelni, hogy mi lett egy régi (ez esetben 6 éves) kérdés végkimenetele.
Kérdező! Azóta hogy alakult az életed? Megoldódott a problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!