Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lány vagyok, és elég szőrös a...

Lány vagyok, és elég szőrös a kezem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Màsok màzlistànak tartanak, mert szőke. Csak az a gond hogy hosszú, és idegesít. Gyantàzni nem szeretnék mert kipattogok. Borotvàlni meg végképp nem, mert csak erősebb lesz. Az epilàtorról meg azt hallottam, hogy lehetséges hogy megfordul a szőr és befelé kezd nőni.

2016. febr. 16. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag minden módszert kizártál,így nem tudunk segíteni.
2016. febr. 16. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Én évek óta gyantázom. Sötétbarna hajam lévén eléggé meglátszanak a karomon. Azt javaslom neked, hogy egyszer menj el kozmetikushoz, ő szépen megcsinálja és lesd el tőle. Én kozmetikus nélkül próbáltam. Én ahol lehet kipattogok, de a karomon soha. Ha viszont az első kozmetika után sem vagy biztos magdban, hogy te ezt meg tudnád egyedül is csinálni, akkor inkább ne! Nehogy baleset legyen belőle!

Én mindenhol lefertőtlenítem a bőröm gyantázás/ epilálás után, a karom ebben is különc, ő nem szereti. Úgyhogy utána leolajozom, hogy lejöjjenek a gyantamaradékok, utána sima babaszappannal lemosom és rá valamilyen hidratálót, főképp neogranormont vagy körömvirágkrémet. Reméletm tudtam segíteni :)

2016. febr. 16. 17:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. febr. 16. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon zavar? Meg is hagyhatod ha nem túl dzsungeles
2016. febr. 16. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Én epilátort használok, de csak az alsó karomnál, a felső karomnál krémet használok.

Ha mindenre kifogást találsz, hogy ez így, ez úgy, akkor mi marad majd, ha pl. a bikinivonalnál szeretnél szőrteleníteni?

Nálam csak néhány szőrszál nőlt befelé, de az is csak a lábamnál, nem a karomnál. Tehát, nyugodtan használhatsz epilátort is. Eleinte fájdalmas lesz egy picit, de meglehet szokni. :)

És még egy előny az epilátorhoz: mivel az tövestül tépi ki a szálakat, ritkul a szőr az adott testfelületen. Én ezt a vádlim környékén figyeltem meg.

2016. febr. 16. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor használj krémet. amúgy meg az hülyeség, hogy a borotvától erősebb lesz a szőr. nem is értem miféle logikát lát ebben bárki is, amikor a szőröd gyökeréhez hozzá se nyúlsz. hogy nőne akkor erősebben vissza...? a testeden mindenhol szúr kicsi, amikor nő vissza a szőr, így a karodon is. ha elég sokáig meghagynád és nem szednéd le, akkor ugyanúgy elhajlana és már nem szúrna, nem tűnne erősebbnek.
2016. febr. 16. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség,hogy megerősödik. Én borotválom, havonta egyszer,nagyon lassan nő vissza. Télen nem mindig borotválom, amikor elkezd nőni, borostás lesz és olyan mintha tényleg erősebbek lennének a szálak,de amint megnő a teljes hosszára,pont olyan,mint mikor még sosem borotváltam. Nyugodtan borotváld.
2016. febr. 16. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Te véletlenül nem a fehérvári Tópartiba jársz? :o

Bocsi, csak a pontos mása vagy egy lánynak ott:D

Amúgy a borotvától nem lesz erősebb, bár hamar visszanő és akkor bök. Én az epilátort javaslom, de mindenek előtt menj el kozmetikushoz leszedetni, lesd el, amit ő csinál, és kérdezd meg tőle, hogy hogy tudnád magadnak megcsinálni! :)

2016. márc. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!