Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrös a kezem és cikinek érzem?

Szőrös a kezem és cikinek érzem?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és eléggé szőrös a kezem. A felkarom leborotváltam és most csúnya. Mit tehetnék? :/

2013. okt. 31. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én saját magamon tapasztaltam, hogy borotválás után van, hogy egy tüszőből két szőrszál nő ki. Nagyobb felületeken (mint pl a láb, de a hónaljamon is) a borotvát alkalmazom, kézen a gyanta és a szőrtelenítőkrém a jobb (szerintem).

15/L

2013. okt. 31. 12:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Epiláld, szerintem az a legjobb karra.
2013. okt. 31. 13:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szégyelltem, nyáron is pulcsiba mászkáltam általánosba iskolába, nehogy megszóljanak miatta. Amikor megvettem az epilátort, a kezemet is elkezdtem epilálni. Sokkal jobban érzem magam, hogy nem olyan szőrös a karom, mint kb egy pasinak... Borotválni ne borotváld! Inkább epiláld/gyantázd.
2013. okt. 31. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Borotvát soha ne használd többet! Olyan lesz a karod mint egy drótkefe!

Inkább epiláld vagy gyantázd.

2013. okt. 31. 15:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha nagyon zavar, szerintem is epiláld. Nekem is picit szőrös, de megvagyok vele, nem annyira durva.

A borotvát viszont felejtsd el szerintem, az vastagítja, erősíti.

2013. okt. 31. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól függően mennyire szőrös, van aki festeni szokta (szőkére). Kozmetikus tanácsot tud adni biztosan.
2013. nov. 2. 01:28
 7/11 anonim válasza:
Anyukadnak biztosan van epilatora, probald meg azzal! Kegyetlenul fog fajni eloszor, de hamar megszokhato! Sok sikert! :) Kerdezd ki ot azert az epilalasrol feltetlen!
2013. nov. 12. 20:59
 8/11 A kérdező kommentje:
ő nem szokott, neki világos a szőre
2013. nov. 13. 14:51
 9/11 anonim válasza:
Akkor szerintem vegyetek egyet! :) nem olyannak befektetes penzugyileg, viszont nagyon hasznos!
2013. nov. 13. 19:39
 10/11 A kérdező kommentje:
anya előtt is cikinek tartanám felhozni ezt a témát :) a felkaromat borotválom néha és nő vissza:s
2013. nov. 14. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!