19 évesen miért szőrös ennyire a kezem?
Figyelt kérdés
Nos, mint már mondtam, 19 vagyok, de már olyan szőrös a kezem, mint valakinek a lába.. Szőke hajam van, de mégis nagyon sötét a szőrzet rajta.. Ha leborotválom, sokkal rosszabb lesz, hosszabb, stb? Vagy inkább epiláljam/gyantáztassam le, hátha nem lesz ennyire szőrös utána? Vagy milyen megoldások vannak, amik ezt orvosolják? Nagyon zavar, majomnak érzem majam.:c2014. jan. 27. 13:22
1/13 anonim válasza:
A korodhoz mégis mi köze van?
Ilyen típus vagy és kész.
A karon lévő szőr teljesen normális.
Ha esetleg máshol is tapasztalsz szőrösödést (has, hát, mellbimbó körül több, mint kb. 10 szál sötét) és más "panaszod" is van, pl.: rendszertelen menstruáció - akkor lehet kóros.
Inkább gyanta vagy epilátor ajánlott. Nem lesz ritkább, de valamivel tovább tart a simaság, és a borotvától eltérően nem szúrósan nő vissza.
2/13 anonim válasza:
Semmiképp se borotváld! Inkább választ a gyantát vagy az epilálást.
3/13 A kérdező kommentje:
de Fiú vagyok.:DD szóval nincs menstruációm, de a mellbimbóm is ugyanúgy szőrös, mellkasom nem. idegesít..
2014. jan. 28. 11:48
4/13 anonim válasza:
Akkor meg hülye vagy. Mégis mit vársz?
Heréld ki magad, akkor nem teng majd túl benned a tesztoszteron, ami a szőrösödést okozza.
5/13 A kérdező kommentje:
Csak annyi a kérdés, h ha 1x eltüntetem valamivel, sötétsége, hossza, stb dolgok mind meg maradnak, vagy még rosszabbak lesznek, mint előtte?
2014. jan. 28. 11:52
6/13 anonim válasza:
Arra már választ kaptál -> 1-es
7/13 A kérdező kommentje:
Csak gondolom sajnos nem tartós ez a dolog, úgy értve, hogy rendszeresen kéne ezt csinálnom igazából leginkább csak az zavar, hogy a kézfejem is szőrös. ha ott nem lenne, annyira nem is érdekelne.
2014. jan. 28. 11:58
8/13 anonim válasza:
És hol itt a probléma? Én is nagyon szőrös vagyok és amikor már zavar leszőrtelenítem.
9/13 anonim válasza:
Persze, hogy nem tartós, hisz a szőr folyamatosan nő.
Ha viszonylag tartósat akarsz (állítólag 3-5 év), akkor ipl-t vagy lézert választasz, de az kb. 100 ezerbe fáj.
10/13 A kérdező kommentje:
7. Te mivel szőrtelenítesz?
2014. febr. 1. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!