19 évesen miért szőrös ennyire a kezem?
Figyelt kérdés
Nos, mint már mondtam, 19 vagyok, de már olyan szőrös a kezem, mint valakinek a lába.. Szőke hajam van, de mégis nagyon sötét a szőrzet rajta.. Ha leborotválom, sokkal rosszabb lesz, hosszabb, stb? Vagy inkább epiláljam/gyantáztassam le, hátha nem lesz ennyire szőrös utána? Vagy milyen megoldások vannak, amik ezt orvosolják? Nagyon zavar, majomnak érzem majam.:c2014. jan. 27. 13:22
11/13 anonim válasza:
7.vagyok,borotválni szoktam,épp tegnap csináltam.
12/13 anonim válasza:
Szerintem gyantáztasd/gyantázd, vagy epiláld le. :)
Én is fiú vagyok, nekem is szőrös lenne mindenem, ha ne gyantáznám, epilálnám magam. Én vettem magamnak egy epilátort is, és rendszeresen szőrtelenítem magam mindenhol, természetesen a kezemet, és a karomat is. :) Sokkal kellemesebb, komfortosabb érzés szőrtelennek lenni, főleg nyáron. Amúgy meg a szőrtelenítéstől nem fog erősödni a szőröd, sőt, ha gyantázod vagy epilálod, akkor még gyengülni is fog egy kicsit. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem, csak én vagyok az, akit ennyire zavar a szőrössége.. De látom nem:) Köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 3. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!