Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 9-11éves lányok! Gáz ha 10...

Hahahanna kérdése:

9-11éves lányok! Gáz ha 10 évesen szőrös a puncim?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 06:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nem csak korábban érsz:)
2013. febr. 7. 08:35
 2/19 anonim ***** válasza:
24%
Persze hogy gáz,remélem már nem vagy szűz..(ajjjajjj)
2013. febr. 7. 10:30
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy gáz! Egy életre jegyezd meg, hogy soha semmi nem gáz amiről nem tehetsz!!! Ez se nem jó, se nem rossz! A nemi érés egy állapot, ami mindenkinél más ütemben zajlik.
2013. febr. 7. 11:29
 4/19 anonim ***** válasza:
31%
2 vagyok remélem érted a célzásomat.
2013. febr. 7. 11:35
 5/19 QueenRavenna ***** válasza:
Nekem is 10 évesen kezdett el szőrösödni.
2013. febr. 7. 15:09
 6/19 anonim ***** válasza:
nem, ez normális nyugi. 11/L
2013. febr. 7. 20:19
 7/19 anonim ***** válasza:
35%
Úgy látszik sok ember nem használja gondolkodásra a fejét,köszönöm a lepontozást,az meg már nem az én bajom ha nem veszi senki a lapot:
2013. febr. 8. 09:50
 8/19 Boram válasza:
74%

A poént veszik az emberek, de ez nem volt vicces, inkább hihetetlenül bunkó. Persze felnőttként viccesnek tűnhet a kérdés, de egy gyereknek igenis teljesen új dolog a nemi érés, és nehezen tud mit kezdeni ezzel.

A kérdésre válaszolva nem gáz a tested szép lassan elkezd változni, szép lassan nővé cseperedsz. Megyjezem a nővé válás nem csak a testi változást, hanem a lelki, szellemi érést együttesen jelenti.

Nem kell félned még sok időd van ez egy hosszú folyamat:)

2013. febr. 9. 11:16
 9/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem hiszem hogy bunkó lettem volna,de én 9-10 évesen anyukámat kérdeztem nem mást,és bizony akkor még semmi nem számított gáznak amikor én voltam ennyi.És bízom benne hogy az én lányom engem fog kérdezni ha valami problémája van nem vadidegen embereket.
2013. febr. 9. 12:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez a fejlődés velejárója,természetes dolog,mindenki átesik ezen és nem gáz.Sose érezd cikinek azt ami a természet velejárója!!
2013. febr. 9. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!