Hahahanna kérdése:
9-11éves lányok! Gáz ha 10 évesen szőrös a puncim?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 06:50
11/19 anonim válasza:
A harmadik- nagyon szépen mondtad, én is köszönöm! Mindenki más, mindenki egyénisék. Ezzel nem kell törődnöd, ez tényleg természetes dolog...
12/19 anonim válasza:
Az a gáz, ha egy fiatal "gázosnak"-nak tart egy természetes jelenséget. Szegény kis kérdezőnek fogalma sincs, hogy Demi More 22 éve még az említett testrészének pompázatosan dús állapotát felhasználva fotóztatta magát !!! Bizony, ezzel kezdődött a karrierje ! Azóta a kozmetikai ipar óriási üzletet csinált a "kopasztott csirke" divatjával, és mindössze két évtized alatt úgy eltorzította az új nemzedék értékrendjét és ízlését,hogy szégyellni valónak tarják a biológia legtermészetesebb jelenségét.Értsétek meg, hogy ez üzlet,aminek érdekében szépen átmosták az agyatokat !....
13/19 anonim válasza:
Szia! Nem gáz, mert amiről nem tehetsz, az nem gáz! Az viszont gáz, hogy sok idióta itt éli ki magát a hülyeségeivel!
14/19 Szilvia07 válasza:
Nem vagy egyedül. A mai fiatalok sokkal korábban érnek. Legalábbis testileg.
15/19 Sandoro84 válasza:
Egy értelmes ember ilyet nem kérdezne meg itt.
16/19 anonim válasza:
Nem, nem az. Ez teljesen normális. Te korábban érsz ennyi. És ne mondjátok, hogy ne itt kérdezze meg! Ilyet én se mertem volna megkérdezni senkitől akit ismerek!!!
17/19 anonim válasza:
Szerintem nem, nekem is rég olyan...
18/19 anonim válasza:
előbb-utóbb ez történik minden lánnyal. csak nyugi, idő kérdése, és megszokod, pár év múlva az ellenkezője lesz majd fura, a mostani aggodalmaidat pedig addigra el is fogod felejteni.
19/19 Csenge225 válasza:
Szerintem eggyáltalán NEM!!
Nekem mondjuk kicsit késöbb kezdett, de szerintem ez normális.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!