Lányok! Az normális ha a hasam is és a hátam is szőrős?
mennyire szőrös? Mert elvileg a lányok is szőrösek ám :)
Ha úgy nézel ki, mint egy jeti, akkor nincs más, csak a lézer.
Ha lány vagy és látható sötét szőr van a hátadon, hasadon akkor orvoshoz menj, mert ez valami hormonzavar.
Ha fiú vagy akkor semmi baj ezzel.
Egy ilyen kérdésnél tényleg alapvető infó lenne, hogy mi a nemed. Ez a referenciát adó válaszadókra is vonatkozik.
Egy lány ott lehet szőrös, ahol a természet szerint annak kell lennie (hónalj, és szeméremtájék; meg persze a haj, de azt nem szoktuk szőrnek tekinteni). Az pedig a saját döntése, hogy azzal mit kezd. A jelenlegi divat a minimális szőrzet.
Fiú esetén szabadabb a választás. Van ismerősöm, akinek majdnem egyenletes szőrzet van a vállán és az egész hátán is. Van akinek csak a köldöktől lefelé van egy halvány vonal. A divatszempontok itt is érvényesülnek persze. Ha nem tetszik a természetes állapot, akkor alakíthatsz rajta, de a borotválás ezen a területen lehet, hogy megerősíti a szőröket. Az epilálás sokak esetén irritál, hosszú időre pattanásokat okoz. Mindenféle szőrtelenítő kezelés esetén érdemes valami bőrnyugtató krémet alkalmazni. Én kamaszként nagyon vártam, hogy nekem is olyan szép kereszt alakú szőr legyen a mellkasomon, mint egy idősebb férfiismerősömnek, aztán lett is :)
F/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!