Nagyon erősen szőrős a kezem, emiatt csúfolnak is. Szerintetek mit tudnék ellene tenni? Nagyon zavar és már idegesít is.
Faluban is megvalosithato.....ez mekkora marhasag.
Gondolom van a faluban kozmetikus?! Meg kellene latogatni
Faluban is megvalósítható megoldás: leszarod magasról a másik véleményét!
Napi szinten szembesítenek vele,hogy olyan vagyok mint valami bálna,vagy disznó,vagy tehén,mégis szarom le őket magasról,és örülök,hogy nekem legalább nincs sötétség ott fent!!
Tutira nem vészes a helyzet,csak mivel mondják neked,egyre rosszabbnak látod!
14/L
Ja,és mégvalami...ebben az életkorban csak a lányok véleményére lehet adni!
Csak a lanyok velemenyere lehet adni...
Egy 14 eves lany ezt mar csak tudhatja :-D
Ha nagyon zavar a szorzet akkor vagy borotvaval v gyantaval tavolitsd el.
A gyantát ajánlanám, meg fog tőle gyengülni a szőr idővel. A szőkítés is egy lehetőség. Menj el kozmetikushoz, ő tudni fogja mit kell csinálni. :)
Semmiképpen se borotváld le, mert szúrni fog, amikor nő ki, és nem is szép látvány.
Faluban is pont ugyanúgy bármivel lehet szőrteleníteni, mint városban. Nem értem mire gondolsz.
Legjobb lenne gyantázni. Veszel gyantát, megcsinálod. Nem nehéz művelet és elég 2-3 hetente csinálni. Borotvától szúrós leszel, "borostás", és naponta kell, az elég kellemetlen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!