Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon erősen szőrős a kezem,...

Nagyon erősen szőrős a kezem, emiatt csúfolnak is. Szerintetek mit tudnék ellene tenni? Nagyon zavar és már idegesít is.

Figyelt kérdés
Kaptam már 'szép' jelzőket miatta. Kérlek segítsetek valami faluban is megvalósítható megoldással! 14/L.
2014. ápr. 12. 17:53
1 2
 11/11 SWAG Lány válasza:
Hali! 14 éves lány vagyok és ovis korom ota hosszu erös a ször a kezemen és a lábamon évek ota borotválom és igen engem is csufoltak vele de eljött aza a kor amikor azt mondtam:engem ezzel az ij suliba nem csufolhatnak! és neki estem manapság KB naponta szoktam borotválni a kezem de te gyantázhatod is. :) ettöl nem kell meg ilyedni régen én is nagyon ki voltam készülve töle de most ha nem érek rá este leszedni vagy hosszu uju felsöt veszek fel (még 30 fokban is) vagy ami a jobbik eset észre sem veszék. :) sok sikert!
2014. ápr. 13. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!