Miért nem tettszem senkinek?
17 vagyok még egyszer sem volt barátom,pedig sokan mondják,hogy szép vagyok,de sajnos eddig csak olyan srácok érdeklődtek irántam akik nekem nem jöttek be.
Osztálytársaim közül mindenkinek csak ugy jövök be,hogy szexi de ennyi semmi többet nem akarnak.
Nemtudom már mi lehet a baj,úgy érzem belsőleg biztos nincs baj,külsőleg is minden rendben,de akkor nem értem mi a probléma..
lehet h csak hazudnak h szép vagy:o
csúnyavagyaztcső.
a nagy halak sokáig forgolódnak a hálóban :) !!!
Teis igényes vagy és neked is akadna, csak tese állsz le bárkivel.
A kérdésed megfogalmazása meg béna (bocsi:D) mivel a szövegedbe is emlited h sexinek találnak és h érdeklődtek irántad ergo TETSZETTÉL MÁR VALAKINEK :)
Am. ha megnyugtat a tudat nemsokára 18 leszek és még nekem se volt senkim, szintén nem azért mert bűn ronda lennék (SŐT:D) noo egooo
és no para
eljön még a mi időnk csak várni kell addig meg tanulj és fejlődj más dolgokban ;) !!!!
Ha tényleg szép vagy, ahogy leírtad, és még sincs barátod, akkor lehet, hogy te vagy túl válogatós.
Tölts fel egy képet magadról, mert a leírtak alapján tökéletes vagy 8) .
Csúnya szexi?!
Mondom h hazudnak neked basz_ki!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!