Sokat számít a csúnya orr egy lánynál? :S
Egy 14 éves lány vagyok, és nagyon zavar az orrom...a barátaim támogatása jól esik, de így sose lesz barátom:(
és igazából az zavar nagyon, hogy oldalról borzasztó! léci irjatok, mit gondoltok erről:/
huhúú hány olyan ember van akinek kicsit nagyobb az orra a kelleténél ... ÉS ? :D
akkor most az összes nagyobb orrú emberkének nincs házastársa HOL MÁR ? :D
ez hülyeség ...
hidd el nem ezek a dolgok számitanak, ha te kedves vagy segitőkész aranyos mit számit ez a kis szépséghiba ? Hidd el semmit ! A barátod nem azért lesz beléd szerelmes, mert hú de pisze az orrod és nem azért nem lesz beléd szerelmes, mert hú de nagy az orrod, ha érted mire akarok kilyukadni ! :)
FEL A FEJJEL !
még fog nőni az orrom O.o
oké, tényleg kicsit eltúloztam, hogy nem lesz barátom:D
köszönöm a véleményedet:) egy fokkal már is jobb:)
szia!
a tv-ben láttam hoyg egy csajra pótorrot raktak hoyg minél nagyobb legyen és kiküldték az utcára hogy kérdezősködjön az emberektől.Magabiztos és nevetgélős volt és mindenkitől megkérdezte hoyg mit kéne változtatnia a külsején? és senkise vette észre az orrát sokan a mellét mondták hogy talán lehetne nagyobb.Tehát a lényeg hogy legyél mosolygós legyen önbizalmad és akkor az orrodat észre se fogják venni. A hülye beszólásokkal ha esetleg vannak akkor azt figyelembe se kell venni.Megműttetni pedig nagyon korai lenne és hülyeség!
megpróbálok mostantól nem rá figyelni és magabiztosabbnak lenni, úgy kell elfogadni ahogy vagyok, és kész:D mosolygásba egyébként nincs hiány:)
köszönöm mindkettőtöknek a választ, nekem így sokkal könnyebb(:
18:51 vagyok.:)
ennnyi.:) így kell felfogni.:) engem is annyiszor aláztak porig, ahányszor csak lehetett.. de nem kell az ilyenekkel törődni.. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!