Hány éves korban kezdted szedni a szemöldököd? És hogyan?
igen, és az előzőhöz hozzátenném, h nem drága, max 1000ft és szinte biztos, hogy nem hibázza el.
amúgy én 12-13évesen kezdem el, muszáj volt, és ne aggódj, nem olyan vészes, lejegeled van bekrémezed, n már teljesen megszoktam..
15l
én kb 14 évesen és 1 évig kozmetikushoz jártam. most már megtanultam magamnak megcsinálni szépre.
off.: egy nőnek az életben nagyobb fájdalmat is el kell tudni viselnie mint egy szemöldökszedés.! ezt tartsd szemelőtt
Nekem 13 éves koromban kezdték szedni de hála 17 évesen abbahagyta kozmetikus: Mert akkor semmi nagyon vékony volt a divat, persze korom beli nőknek egyiknek sinc smár szemöldöke nekem még van erdeti
De nem bántam meg !Sőt örülök neki!!!Ugyan is pl édeanyámnayak sem nől ki ugy hogy nincs gondja rá.
14 évesen és először kozmetikus szedte ki, aztán anya később :D Most meg már én.
16L
Jó rendben, akkor lehet hogy elmegyek a kozmetikushoz.
De nem is igazából a fájdalom a baj (egyébként a lábamon epilálni szoktam), hanem hogy ha tudom hogy fáj, akkor azt magamnak nem merem először.
21:01 - Dehogy akarom én teljesen kiszedni! Csak most kezdtem észrevenni, hogy nő már úgy mellette, és most már ez zavar.
De köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!