Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány évesen kezdted magad...

Hány évesen kezdted magad sminkelni? (lent)

Figyelt kérdés

És mivel sminkelted magad rendszeresen. Úgyértem alapozó vagy stb. Én 12,5 évesen kezdtem alapozó szempillaspirál meg szájfény...néha szemcerka.

L/13

2010. febr. 9. 16:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

12 éves koromba -> csak szemcerka

13 ->alapozo puder+ szájfény + néha szemcerka

mostmeg csak puder szempillaspirál. néha labello:D

2010. febr. 9. 16:52
 2/23 anonim ***** válasza:
81%
én mindig is utáltam sminkelni. Volt egy időszak viszont, 15évesen, mikor nagyon erős fekete sminkben jártam. Most 17vagyok és ceruza+spirál. Különlegesebb alkalmakkor ceruza,spirál,tus,alapozó.(fordított sorrenben na ) :D
2010. febr. 9. 17:00
 3/23 A kérdező kommentje:
köszi..további válaszoktat várok.:)
2010. febr. 9. 17:03
 4/23 anonim ***** válasza:
Én 14 voltam amikor megkaptam életem első szemceruzáját, előtte lakkoztam a körmöm, de csak szünetben, gimiig nem engedték a tanárok a sminket és a hajfestést. Egy évig minden reggel kihúztam alul a szemem ceruzával, aztán egy ideig felhagytam vele, 17 éves korom után korrektort is használtam, utána nem sokkal már alapozót is, és szemhéjfestéket is, most 20 évesen használok tust, szempillaspirált, alapozót, púdert.
2010. febr. 9. 17:13
 5/23 anonim ***** válasza:
Én 13 éves koromban, de volt egy időszakom amikor leálltam vele majd újra kezdtem és most 15 vagyok és sminkelek :)
2010. febr. 9. 17:14
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
Hát akkor én vagyok a kivétel. 15 éves vagyok, és még életeben nem voltam kifestve :)
2010. febr. 9. 17:16
 7/23 anonim ***** válasza:

Középsuli 1. osztályában kezdtem magam sminkelni, de csak szempillaspirállal és szemceruzával. Alapozóra szerencsére a mai napig nincs szükségem.

Úgy 3. o. körül már kihúztam a szemem tussal, szemhéjpúder...

Most 19 évesen sem használok ennél többet hétköznapokra!

2010. febr. 9. 17:19
 8/23 anonim ***** válasza:
Én 12 éves korom körül kezdtem szemceruzával és szempillaspirállal. Most, 21 évesen minden nap teljes, de nem túl erős sminkben vagyok, és alapozó, spirál, ceruza, tus, pirosító, stb nélkül nem is indulok el sehova. Én már csak ilyen lettem. :P Sokan mondják, hogy tönkreteszem az arcom, de nem vettem még észre a bőrömön, hogy bármi baja lenne, és nélküle nem is érzem jól magam. /: Minden este le kell mosni a napi álarcot, ápolni kell a bőrünket, és megfelelő mennyiségű vizet kell inni. Volt egy korszakom, mikor nagyon erősen festettem magam, de rájöttem, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Tehát, csak ízlésesen lányok!! ;)
2010. febr. 9. 17:41
 9/23 anonim ***** válasza:
52%
15 éves vok és én NEM sminkelek. de igazábol csak azér mert nincs türelmem :D meg engem ne a szépen felkent alapozoért szeressenek hanem a természetességemért :)
2010. febr. 9. 17:56
 10/23 anonim ***** válasza:

én 16 vagyok és az osztáytársaim többsége mondja hogy: " jaj, sminkeld már ki magadat"..stb.stb..

De nekem nincs szükségem rá. A szempillám meg így is elég hosszú..nem kell a sok festék rá!! :S :)

2010. febr. 9. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!