Én 14 éves vagyok és 8-adikos, de én csak spirált használok, meg szájfényt. Ti hány évesen kezdtetek sminkelni? (szájfény, spirál, szemcerka, alapozó, púder, szempilla göndörítés, műszempilla, szemhéjfesték, szemhéjpúder, tus, korrektor, pirosító, szemhéjtus stb.
Hát:S Nem is tudom:) A barátnőmmel már 11-12 éves korunkban sminekltuk egymást:DD De utánna mostuk le.:P Nem járkáltunk úgy:P
Amúgy 13. Én szájfényt, ill. van halvány 12 színből álló rúzsszettem, de nagyon halványak. Szemceruza, és spirál.
13/L
2010. szept. 4. 18:15
3/15 anonim válasza:
szemceruzát, púdert és pirosítót a fenekemre.
2010. szept. 4. 18:16
4/15 anonim válasza:
mivel kat. iskolába járok ezért csak szájfényt, itthon meg spirál és szemceruza meg szemhéjfesték. (de anya nem díjazza a szemcerkát) jah és most veszek púdert magamnak:)
13/L
2010. szept. 4. 18:18
5/15 anonim válasza:
olyan 13 évesen, szájfény, szemcerka, szempillaspirál.
2010. szept. 4. 18:20
6/15 anonim válasza:
16 éves vagyok, és nem sminkelem magam egyátalán.
2010. szept. 4. 18:22
7/15 anonim válasza:
Szemcerka,alapozó,szempillaspirál,szájfény!
13L
2010. szept. 4. 18:22
8/15 anonim válasza:
Én mindig más sminket próbálok ki. először alapozó, korrektor,aztán a szememre(zöldes sárgás szinű a szemem) vagy barnás szint rakok, zöldet vagy feketét. arra a részére a szememnek ami az orr felé van oda világosabb szint rakok, és onnantól egyre sötétebb majd összedolgozom. Ezután tus,és spirál.
néha egy kis szájfény:) Sminkes ismerősöm segített elsajátítani a technikákat :) én nagyon szeretem magam sminkelni :) 15/L
2010. szept. 4. 18:23
9/15 anonim válasza:
én 17 vagyok és soha nem sminkeltem magamat. Leegyünk természetesen szépek ne sminkkel!!
2010. szept. 4. 18:32
10/15 anonim válasza:
Tartósan 13 évesen. (főként a bőrőm egyenlőtlensége miatt) Eleinte csak kihúztam felül a szemem, aztán jött a többi. Ma már szívesen elhagynám a sminket, de mivel a természet nem áldott meg istenadta tökéletes bőrrel, kénytelen vagyok tuningolni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!