Hány évesen kezdted magad sminkelni és midet?
Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok és 8-adikos, de én csak spirált használok, meg szájfényt. Ti hány évesen kezdtetek sminkelni? (szájfény, spirál, szemcerka, alapozó, púder, szempilla göndörítés, műszempilla, szemhéjfesték, szemhéjpúder, tus, korrektor, pirosító, szemhéjtus stb.2010. szept. 4. 18:10
11/15 anonim válasza:
Szempillaspirál+szemcerka.
A szájfényt a barátom nem szereti,szal azt nem.xD:)
14/L
12/15 anonim válasza:
Iskolába 6.félév körül amúgy átlagban olyan 8-9 éves korom körül mert hogy táncos vagyok és muszáj volt!9 évesen már magamat sminkeltem!
13/15 anonim válasza:
én kb 11 éves korom óta sminkelem magam de nem mentem benne sehova. iskolába csak most kezdtem el (nyolcadikos vagyok) púder, szempillaspirál , szemcerka, szájfény
15/15 anonim válasza:
13 én is. először csak kihúztam a szememet, aztán sprál, meg esetleg korrektor meg szájfény. mostanában, 8.-ban már sminkelem magam rendesen, mert a bőröm elég csúnya, így kell az alapozó-korrektor-púder hármas. szemcerka, tus vagy szemhéjpúder (lila általában, szépen kiemeli a szemem), spirál, meg szájfény. lehet, hogy soknak tűnik, de a suliban nem szóltak, és rendesen ápolom a bőröm, lemosom este a sminket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!