Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek feltűnő, de...

Hogyan legyek feltűnő, de titokzatos?

Figyelt kérdés

Rocker vagyok, szóval az már nem sablon dolog, de a suliban sok van belőlük, és még jobban ki akarok tűnni a tömegből. Min változtassak magamon?

15/l

2016. jan. 20. 17:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Min változtassak magamon?"

A gondolkodásodon.Külsőre lehetsz bármennyire extrém,ha nem érted meg,hogy az egyéniség belül van.

2016. jan. 21. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha célod hogy egyéni legyél akkor ne mindig feketében járj, nem tudom ez milyen hülye rockertiniszokás, de egy rocker öltözködés nem full fekete kell hogy legyen, attól hót unalmas lesz, kb elveszel a tömegben, nem feltűnő. Vannak színek, feketéhez minden passzol, nagyon jól néz ki lilával, rózsaszínnel, zölddel, bármivel, mindennek van sötétebb árnyalata ha az tetszik, legyél változatos. Az acélbetétes bakancs marha jól néz ki egy pasin, de rocker lányokon inkább egy magassarkú bakancs a nyerő, vagy bármi hasonló, magasított talpú cipők, éktalpú, annyi lehetőség van csajoknak. Nem is értem miért öltöznek olyan korlátozottan a legtöbben.
2016. jan. 21. 19:22
 13/13 Pistivok111222 válasza:
Darth vader álarcban nyomj egy hátraszaltót :D
2017. jún. 4. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!