Feltűnő, sőtét és nagyon zavaró arcszőrzetet epilátorral eltüntetni mennyire jó ötlet?
Figyelt kérdés
Félek hogy erősebben nől majd vissza,de epilálni mégiscsak jobb lenne mint borotválni. Már nagyon zavar a hajam sem merem miatta összekötni mert így legalább takarja. 20/L2014. szept. 4. 11:19
1/4 anonim válasza:
Meg fogsz bolondulni. Szerintem hormonális oka van,hogy ennyire erős. Mindenképp fordulj orvoshoz,lehet PCOS is. Addig ne nyúlj hozzá,míg szakember nem látta. Amúgy kozmetikushoz fordulnék a helyedbena,aki gyantával kíméletesen le tudja szedni.Az koptatja is.De orvoshoz mindenképp elmennék,mert egy hormonprobléma nem játék.
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Tényleg ne haragudj meg,de nem bírom magamban tartani és csak a jóakarat vényel. Ne használd a "nől" szót,mert nem helyes. Simán csak "nő". Tényleg nem kötekedésből írom! :)
3/4 anonim válasza:
semmiképp se borotváld le, epillátorral sem, mert vissza fog nőni, és valószínű hogy egyre erősebb lesz. a hajad nem fekete és erős szálú véletlen? de tényleg jobb lenne ha elmennél egy hormonvizsgálatra, az a biztos.
4/4 anonim válasza:
Epilátorral ne.
Vegyél meleg gyantát, azzal kíméletesen és gyorsan le lehet szedni. De szemöldökcsipesszel is fél perc alatt megvan akár. Én azzal szoktam leggyakrabban. Nem nő erősebb vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!