Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segíítsetek nagyon zavaró....

Segíítsetek nagyon zavaró. Pattanásokra ötlet? Pls

Figyelt kérdés
Pattanásos a fenekem :S... zavar de nagyon... nem tudtok valami szárító krémet az sem baj ha vennem kell, vagy házilag készítve is jó lécci tippeket adjatok. Ha kérhetem kulturált módba válaszoljatok.:)
2010. júl. 27. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
csináld vele ugyanazt mint az arcoddal:Dte kis seggarc.:$:D bocs ezt nembírtam ki.xd
2010. júl. 27. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
egyébként a mondat első része komoly.. sztem ugyanúgy pattanás elleni krémekkel kenegesd.
2010. júl. 27. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Az arcszesz szerintem jó rá.Vagy a szalicilsavas alkohol azt gyógyszertárban tudod beszerezni.
2010. júl. 27. 21:37
 4/6 A kérdező kommentje:

te kis seggarc.:$:D

kösssz...xd én is szeretlek :D

2010. júl. 27. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Testradír,tisztán tartja a bőrt és pamut alsőnemű.így szellőzik,levegőzik a bőr.
2010. júl. 28. 07:31
 6/6 anonim ***** válasza:
bőrgyógyászt szabadíts rá szerintem...
2010. júl. 28. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!