Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon feltűnő a hamis fültágító?

Nagyon feltűnő a hamis fültágító?

Figyelt kérdés

ekszer-eshop.hu/9788-aranyszinu-fake-plug-acelbol-mosolygos-fekete-smiley.html

Ilyet szeretnék.

2014. jún. 11. 23:18
 1/3 A kérdező kommentje:

www.ekszer-eshop.hu/9788-aranyszinu-fake-plug-acelbol-mosolygos-fekete-smiley.html

Olyan értelemben, hogy nagyon látszik rajta hogy ez hamis?

2014. jún. 11. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Nem hozta be a linked. De így is megmondom: AZ! de csak a fültágítósoknak :D én hamar kiszúrtam ismeröseimen hogy hamis.

Sose értettem minek ez. Rendes sokkal coolabb... Főleg ha otthon hagyod a tolltartód, kapsz kölcsön egy tollat és mindig megtalálod csak fel kell emelni a kezed *3*xD

2014. jún. 29. 10:54
 3/3 Zola18 ***** válasza:
100%
Nem hozza be a linket, amúgy általában könnyű kiszúrni a hamisat és nekem nincsen. De teljesen mindegy, lényeg hogy ne mond azt hogy igazi és akkor nem égeted le magad. Nincs abban semmi rossz ha tetszik neked de nem akarsz igazit. Inkább rakj be hamisat mint igazit, nehogy később megbánd. Ha meg úgy döntesz hogy mégis kell akkor beraksz egy igazit.
2014. júl. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!