Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek feltűnő, de...

Hogyan legyek feltűnő, de titokzatos?

Figyelt kérdés

Rocker vagyok, szóval az már nem sablon dolog, de a suliban sok van belőlük, és még jobban ki akarok tűnni a tömegből. Min változtassak magamon?

15/l

2016. jan. 20. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem Te már így is elég feltűnő jelenség lehetsz.:)

pl lehetne színes hajad.

[link]

[link]

2016. jan. 20. 17:25
 2/13 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam :) meg pc-re köszi :D
2016. jan. 20. 17:29
 3/13 anonim válasza:
A pc-t szerintem hanyagold mert igénytelenné tesz. A megjelenésedet pedig nagyon feldobhatja például egy gördeszka.
2016. jan. 20. 17:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem írtad hogy öltözöl. De szerintem előny ha nőiesen lennél olyan rockeres... mert olyat nem sűrűn látni fiatalok közt pedig rohadt jól néz ki. Szoknyák, magassarkú, fűzős felsők, csipke cuccok, stb. A pasik is oda vannak az ilyenekért ahogy én észrevettem.
2016. jan. 20. 17:40
 5/13 anonim ***** válasza:
2016. jan. 20. 17:46
 6/13 A kérdező kommentje:
próbálom megtartani azért a lányos oldalt is, feketében járok többnyire, mindig csőnadrágban és acélbetétes bakancsban. téli kedvencem fekete trikó és fekete pulcsi nyakláncokkal. szinte minden nap kifestem a számat vörösre. csipkéket is szeretem, van egy csipkeleggings-em, szoknyával is szeretem hordani acélbetétes társam.
2016. jan. 20. 17:48
 7/13 anonim ***** válasza:

Esetleg gótikus:

[link]

2016. jan. 20. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:
2016. jan. 20. 17:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Rocker vagyok, szóval az már nem sablon dolog <-> a suliban sok van belőlük
2016. jan. 20. 18:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Most lehet hülyeséget írok, de ha felvennél egy olyasmi maszkot, mint Darth Vader vagy Kylo Ren (vagy akár hasonló, de egyedi tervezésűt), az elég feltűnő is lenne, meg titokzatos is. És maradhatna mellé a fekete ruházat. Csak nem minden iskola házirendje engedi meg sajnos, úgyhogy attól is függ, hova jársz.
2016. jan. 20. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!