CSAJOK, szerintetek rendbe vagyok így testileg? (+képek)
Figyelt kérdés
Igazából azér raktam fel ezeket a képeket, mer nincs valami sok önbizalmam, és rámférne egy kis önbizalom növelés. Amúgy szerintetek hol kéne még javítanom, hol kéne még felszedni egy kis izomzatot?
2010. márc. 27. 10:50
11/31 anonim válasza:
A válasz irója 0% ban hasznos tanácsokat ad! Az igen! Belőled, aztán lesz egyfajta pszichológus. :DDDD
12/31 anonim válasza:
Szerintem rendben vagy így testileg
18L
off: engem a kitakart rész (félre értés ne essen az arcod:D) érdekelne jobban, nekem általában az ilyen "nézd milyen jó testem" van fiúban és lányban sem szimpatikus
13/31 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a sok pozitív visszajelzést, amúgy akik ismernek szerintük ilyen baba, gyerekes arcom van
2010. márc. 27. 11:23
15/31 anonim válasza:
sztem igy jó vagy:P nekem bejön;)
16/L
16/31 anonim válasza:
nagyon bejön :)) már csak egy helyes fej kell neked és álompasi leszel számomra xD:) 15l
17/31 anonim válasza:
Huh, nagyon fehér vagy. O.O Barnuljál. :D
Am. minden rendben. ^^
18/31 anonim válasza:
a tested rendben van, sztem az arcoddal lehetnek problémák.
ja és barnulj egy kicsit :D
19/31 A kérdező kommentje:
arccal nincs probléma, a visszajelzések szerint:)
2010. márc. 27. 14:04
20/31 A kérdező kommentje:
és majd itt a nyár, akkor majd barnulok, de ilyenkor még ki barna, feltéve h nem szolizza szét az agyát
2010. márc. 27. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!