Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » CSAJOK, szerintetek rendbe...

CSAJOK, szerintetek rendbe vagyok így testileg? (+képek)

Figyelt kérdés

Igazából azér raktam fel ezeket a képeket, mer nincs valami sok önbizalmam, és rámférne egy kis önbizalom növelés. Amúgy szerintetek hol kéne még javítanom, hol kéne még felszedni egy kis izomzatot?

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 27. 10:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem rendben vagy (:
2010. márc. 27. 10:52
 2/31 anonim ***** válasza:
87%
Tetszik a köldököd. Amúgy semmi extra.
2010. márc. 27. 10:53
 3/31 anonim válasza:
66%
Nem húznád lejjebb a törölközőt?:-) Amúgy szerintem jó tested van!
2010. márc. 27. 10:55
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni hány éves vagy. Amúgy arányaiban jó. Picit még azért vastagodhatsz, leginkább a karod.
2010. márc. 27. 11:03
 5/31 anonim válasza:
100%

sztem rendbe, mondjuk lehet kicsit napbarnítottan még jobb lennél.

(am szépek az izmaid, talán még egy kicsit mellre gyúrhatnál :)

de nekem így is bejössz =)

2010. márc. 27. 11:08
 6/31 anonim ***** válasza:
63%

Tökééletes vaagy.Imáádom a testeed.:D(L)

17/F

2010. márc. 27. 11:09
 7/31 anonim ***** válasza:
83%

Jajj, ne nyálazzatok már :/

épp ezért rakta be magát, hogy fényezzük.

2010. márc. 27. 11:09
 8/31 anonim válasza:
47%

Szia!

Először is nem tudni, hogy hány éves vagy.Ez fontos lehet, mert, ha mondjuk 50 vagy és így nézel ki, háát...Persze ez csak vicc volt!Amúgy nekem tetszel, de kapcsolatban vagyok és lehet, hogy az anyukád lehetnék!

Ez is mérvadó ám, hogy a hölgy mennyi idős...megaztán,izlések és pofonok.Szerintem a külső az akkor fontos, ha a belsőt kell korrigálnia.Jó, hogy nem fújod fel az izmaidat!nem csak azért mert így sokkal természetesebb vagy, hanem mert az veszélyes is!

Talán pár kiló még elférne és a popsidat sem láttuk, pedig az a nőknél olyan mint a hapsiknál a cici, dehát ne menjünk át kuksiba!Ha éredekel van egy oldalam, ahol szolídan lehet ismerkedni.www.szivcsakra.ning.com és van egy amolyan felvilágosítós, a www. kedveskleo.ning.com. Egyébként pszichológus konzultáns vagyok.sariel2@citromail.hu

2010. márc. 27. 11:11
 9/31 anonim ***** válasza:
Éljen a reklám oh igen!
2010. márc. 27. 11:12
 10/31 anonim ***** válasza:

A barátomnak a teste szinte ugyanilyen csak a hasa kockásabb egy kicsit és barnább a színe,de nem a szolitól és nem azért mert roma! :D De jó vagy így hidd el tetszel (majd) a lányoknak! ;) Jó vagy így fel a fejjel!:)

18/L

2010. márc. 27. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!