Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik egyáltalán olyan...

Létezik egyáltalán olyan szer, ami rendbe tudná tenni a bőröm?

Figyelt kérdés

Már annyira elegem van a bőrömből,hogy azt elmondani nem lehet!!!Régen pattanásos volt,nagy,gyulladt,piros,szerencsére azt a korszakot már kinőttem,most már csak menzesz előtt jön elő 1-2.DE!Az orrom ugyanolyan mitesszeres,tág pórusú az egész arcom,pirosas,nagyon zsíros,folyton fénylik.Ha megdörzsölöm,akkor ilyen kis darabok jönnek le róla,de hiába radírozom,nem ér semmit.Nagyon érzékeny is,mert a bolti vackoktól mindig piros,kiütéses lesz,sőt most hogy nyár van,megint kiütéses az egész arcom,sok,apró,kinyomhatatlan.

Annyira rondának látom magam emiatt!Elegem van!Én is szép bőrt akarok,na de létezik erre egyáltalán megoldás????? :(

17/L

2011. jún. 22. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ennyire problémás a bőröd, menj el bőrgyógyászhoz. Vagy ad rá valami kenőcsöt, vagy ha út látja az már nem segít felír gyógyszert, szeded pár hónapig és rendbe jössz.

Nekem ez segített csak.

2011. jún. 22. 20:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Már voltam bőrgyógyásznál,nem is egynél,Isotrexint,Zynretitet,Aknesolt,meg még vmi mást is használtam,de egyik se vált be.
2011. jún. 22. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaa hogy úgy.. szerintem érdeklődj utána a Sotret-nek, mert sokkal többet ér mint a külsőleg használatos cuccok. :/

Kicsit drágább mint a kenőcsök, de azt hiszem van rá kedvezmény.

2011. jún. 22. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!