Hogyan lehet a nagyon kiszáradt fejbőrt rendbe tenni?
Figyelt kérdés
Barátomnak a fejbőre nagyon durván száraz és hámlik is le róla folyamatosan a fejbőr. Nem a hajával van tulajdonképpen gond, hanem a száraz fejbőrével. Ma néztem és az egész fejbőréről hámlik le a bőr, de egyfolytában. Hajmosás után sem jobb a helyzet. Már rákentem mindenfajta sampont, balzsamot, de nem használtak. Mit tegyünk?2010. febr. 27. 15:29
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám én bedörzsöltem a fejböröm babaolajjal és hagytam rajta egy órát ami nagyon durva volt ezt rendszeresen megcsináltam utána pedig amikor elmult, hogy ne jöjjön vissza vitaminos proteines narancssárga dobozos hajszesszel kentem! A gyakori hajmosás nem tesz jót és figyeljen rá hogy mielőtt a sampont a hajára keni higitsa fel mert a tömény sampon nagyon szárithatja!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
És nem tudod mi ennek a hajszesznek a neve?
2010. febr. 27. 15:39
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom a pontos nevét de a rossmanba lehet kapni narancssárga a cimkéje és rá van irva hogy regener a kupakja barnás arany szinű!a márkája sszem miclen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!