Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiszáradt ajkak? (többi lent. )

Kiszáradt ajkak? (többi lent. )

Figyelt kérdés

az ajkaim nagyon ki vannak száradva..kipróbáltam már szinte minden..de nem használt..:/ tudtok valami hatásosat??

Köszi!:)

2011. aug. 9. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
igyál minél többet
2011. aug. 9. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
méz
2011. aug. 9. 23:08
 3/10 A kérdező kommentje:
naponta már 3litert iszok :D és a mézet is kipróbáltam már de nem nagyon használ...:/
2011. aug. 9. 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A Labellok valójában kifejezetten szárítanak. Én a patikában kapható Primus ajakbalzsamot használom, valami kemény 300Ft... Az sem tökéletes de mérföldekkel jobb szerintem a többinél.
2011. aug. 9. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Vitaminhiánytól is lehet,főképpen a B-vitamin és vashiány miatt.Figyelj oda az étkezésedre,B-vitamin van pl. tojásban és a zöldségekben is.Vasat a húsból.Ajánlot multivitamin tabletta szedése is.
2011. aug. 9. 23:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi erre még nem is gondoltam....ment a zöld kéz!!
2011. aug. 9. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Uff a labello tényleg többet árt, mint használ. Nekem az amúgy is kiszáradt ajkamat még jobban kiszárította, hogy már vérzett is :/ Szerintem inkább valami gyógykenőcsöt/zsíros krémet kellene kipróbálnod.
2011. aug. 9. 23:22
 8/10 A kérdező kommentje:
vettem a gyógyszertárba ilyen gyógynövényes ajakápolót..de egy ideig jó volt.. de aztán bekentem..és már éreztem h "cserepesedik" a szám..használt..de nem annyira..:/ ugyh. most még azt használom..de már unom hogyha elmegyek és szájfényt kenek a számra ,akkor pár perc múlva nagyon durván látszik , hogy ki van száradva...://
2011. aug. 9. 23:31
 9/10 anonim ***** válasza:
carmex.1000 ft körül van, de ódákat zengenek róla. drogériákban kapható
2011. aug. 9. 23:38
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi!!!
2011. aug. 10. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!