Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A saját anyám leribancozott....

A saját anyám leribancozott. Mit csinálak? Igaza lehet? Bővebben lent

Figyelt kérdés

nagyon jó a kapcsolatunk. szinte mindent megbeszélünk. erre reggel miután felöltöztem egyszer csak tök hétköznapi hangon kijelenti h tavalyhoz képest mennyit változtam. tisztára elribancosodtam. ezt ő mondta így. előszőr meglepődtem aztán elgondolkoztam buszon suliba menet h igaza van e. öltözködésemet tekintve színesebben öltözködök, pontossan összeválogatom mit mivel veszek fel, szín szerint is akár, szeretem a kivágott felsőket. sokkal többet foglalkozok a hajammal is. festem már egy jó ideje ráadásul vörösre (piros), megnövesztettem a körmömet és minden hétvégén megcsinálom szépre. olyan mintha műköröm lenne pedig a sajátom. szeretem a magassarkúakat. és elég kényes vagyok a ruhára h mit veszek fel. viselkedésem is rengeteget változott tavalyhoz képest, mindez egy fiú miatt. sokkal nagyszájúbb lettem. megmerem mondani a véleményem, viszont soha SENKITaki nem ártott nekem nem bántanák meg. akárkinek segítek és még egy fél szavába se kerül. mindig kedves vagyok mindenkivel. nem vagyok egoista. nem nézek le másokat. bizonyos szintű önbizalmam persze van de annyi kell is sztem.

16/L

2010. márc. 25. 21:02
1 2
 11/12 Mr. Idegen ***** válasza:
0%
K*rvázd le
2010. márc. 26. 21:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs anyukádnak igaza. Hát ha már egyszer valaki divatosan öltözik rögtön ribanc? Szerintem nem.
2010. márc. 28. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!