A saját anyám leribancozott. Mit csinálak? Igaza lehet? Bővebben lent
nagyon jó a kapcsolatunk. szinte mindent megbeszélünk. erre reggel miután felöltöztem egyszer csak tök hétköznapi hangon kijelenti h tavalyhoz képest mennyit változtam. tisztára elribancosodtam. ezt ő mondta így. előszőr meglepődtem aztán elgondolkoztam buszon suliba menet h igaza van e. öltözködésemet tekintve színesebben öltözködök, pontossan összeválogatom mit mivel veszek fel, szín szerint is akár, szeretem a kivágott felsőket. sokkal többet foglalkozok a hajammal is. festem már egy jó ideje ráadásul vörösre (piros), megnövesztettem a körmömet és minden hétvégén megcsinálom szépre. olyan mintha műköröm lenne pedig a sajátom. szeretem a magassarkúakat. és elég kényes vagyok a ruhára h mit veszek fel. viselkedésem is rengeteget változott tavalyhoz képest, mindez egy fiú miatt. sokkal nagyszájúbb lettem. megmerem mondani a véleményem, viszont soha SENKITaki nem ártott nekem nem bántanák meg. akárkinek segítek és még egy fél szavába se kerül. mindig kedves vagyok mindenkivel. nem vagyok egoista. nem nézek le másokat. bizonyos szintű önbizalmam persze van de annyi kell is sztem.
16/L
Szerintem a leribancozasnak a mogottes tartalmat nezd. Lehet nem tetszik neki az uj kulsod stb., es valoszinuleg felt is teged! Ne kerits ennek nagy feneket, lehet rossz passzban van es kicsit rajtad toltotte ki a "merget".
De ahogy irsz, okos lanynak tunsz, ezert gondolkozz el anyud kijelentesen!
Anyukád nehezen fogadja el, hogy a kicsi lánya (akit korábban babusgatott, akinek Ő vette a ruhákat) már más lett, félig meddig felnőtt nő, aki szerelmes és akinek már nemcsak az ANYA a világ közepe.
Ülj le vele beszélgetni, és tudatosítsd benne, hogy azért mert már fiúk is vannak az életedben, és mert haverok, buli, szép ruhák is fontosak, de Ő lesz mindig az anyukád, akit a világon a legjobban szeretsz. És bízzon meg benned, hogy okos vagy és jó döntéseket hozol.
(az, hogy igényes vagy az szuper, ne változz meg. Maradj meg kedves, szeretetreméltó lány :))
Hátt... sok csaj úgy öltözködik mint egy ri.banc,egész fiatalon.Aztán csak csodálkoznak ha annak nézik őket.Persze biztos van olyan csajszi aki teljesen más belül mint amit külsőleg mutat.Nem tudom te mennyire öltözöl úgy ha úgy öltözöl,Szerintem addig örülj amíg csak anyud mondja rád:)
Szoktam látni a városban elég merészen öltözködő csajokat,aztán csak mondom magamban,hmmmm... de jo kis ri.banc...:D
anyukád ezt nemúgy értette h te egy ribanc vagy. azt mondta h elribancosodtál. ami kb annyit jelent egy anya szájából, h nem tetszik neki a túl kihívó öltözködésed, a nagyszájúskodásod, és az egész kinézeted-viselkedésed.
ezzel nem azt mondta tehát h te egy ribanc vagy.
sajnos majdnem minden tininek van ilyen időszaka, amikor a feje tetejére áll a belső világa, és vagy elribancosodok, vagy elrokkeresedik, esetleg emósodik, de a lényeg h vmilyen szélsőséges viselkedésmódot vesz fel. ez később elmúlik, ha az anya odafigyel a gyerekre, illetve ha a gyereknek van némi esze, akkor előbbutóbb az megjön neki, és elmúlik minden. teis éppen ezt csinálod...sztem hallgass anyukádra, így hamarabb "kinövöd"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!