Jaj, tényleg, kifelejtettem valamit :D Csak az válaszoljon,aki tud. Köszönöm!
Amúgy meg nincsennek bőrhibáim, van egy-két pattanásom de nem sok, de mégsem érzem elég szépnek magam.:(
ha szerinted csak sminkkel lehet szép valaki, akkor miért nem sminkelsz?:D
amúgy szerintem sok múlik a jól megválasztott hajszínen és frizurán. ha szemüveges vagy,azt is jó eltalálni,meghatározza nagyban a megjelenést. ezen felül még a ruhák, amikkel tudsz játszani. ha előnyös,csinos ruhákat hordasz, az is sokat dob a megjelenésen.
ezen felül meg az ápoltság. és ez alatt nem csak a tisztaságot értem, hanem hogy ne legyen cserepes a szád, az arcbőröd is legyen hidratálva stb..
de ezeken felül ha úgy érzed kell még valami, akkor sminkelj nyugodtan..nincs abban semmi rossz
Legyél ápolt.
Pl. ha szép a hajam, ha frissen van mosva, akkor sokkal szebbnek érezem magam :)
A szép fogsor is nagyon sokat dob egy arcon. Érdemes foglalkozni vele és rendbe tetetni, ha van valami gond.
Legyenek ápoltak a körmeid is.
A ruhád is legyen rendezett, cipőd tiszta.
Ha ennyit megteszel, akkor már biztosan jó lesz az első benyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!