Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyek szep/szebb smink...

Hogy legyek szep/szebb smink nelkul?

Figyelt kérdés

Korhazba kell mennem (pszichiatria). Minden nap sminkelem magam, nem sokat (alapozo, szempillaspiral, van amikor tus), de en igy erzem jol es szepnek magam. +a hajam vasalok, mert amugy sehogy nem all csak ossze vissza es borzalmas. Szoval nem tudom egy ilyen helyen ilyeneket engedni fognak-e?! Foleg, ha mondjuk ki engednek a varosba is setalni, mert hallottam ilyenrol is. A hajamra tudom, nincs megoldas csak az, hogy osszefogom. Az arcboromet jovohetig mivel tudnam apolni? Inkabb zsirosabb, mint szaraz, de amugy semmi bajom vele, azon kivul amikor itt ott kijon egy csunyabb pattanas, ezt szeretnem elkerulni, hogy az ott ne legyen. Es gondoltam elmegyek kozmetikushoz, hogy a szemoldokom frissen meg legyen csinalva meg csinaltatokbegy tartos szempillafestest. Ezen kivul meg mit tudok csinalni?

17L

2015. febr. 25. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha kórházba kerülsz, akkor inkább a problémáddal foglalkozz, ne a külsőddel. Vagy talán pont emiatt kerülsz be? :D

Pszichiátrián még nem voltam, de voltam már kórházban műtét miatt, mindenki azt csinált a hajával és a sminkjével, amit akart. Mondjuk betegként senkinek sem volt rá igénye, hogy kifesse magát vagy megcsinálja a haját.

Neked is bővel elég, ha bemész frissen mosott hajjal, maximum ott is megmosod, ha olyan sokáig kell bent lenned. Ha jól kiszárítod, akkor vasalni sem kell. Sminket vihetsz, de tök felesleges.

2015. febr. 25. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy kórházban tilos sminkelni?

Én már számtalanszor voltam kórházban (nem pszichiátrián, hanem egyéb osztályokon), és csak akkor nem sminkeltem magam, amikor nem akartam.

2015. febr. 25. 11:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert a pszichiatria kicsit masabb. Itt a telefont is elveszik (mas osztalyokon nem), persze viszek sminket, es rakerdezek, de ha hazakuldik akkor hazakuldik:) a hajam az tokmindegy, azt majd osszefogom azon csak a hajvasalo segitene. Amugy az is oke, hogy a bajommal foglalkozzak, nyilvan, csak rosszul erzem magam smink nelkul es kesz es akkor neg rosszabbul vagyok, mint amugy. Ezt meg nem tartom nagy problemanak, mert sok no van igy vele es en se hasznalok tobbet egy 3 perces sminknel, de oriasit valtoztat rajtam.
2015. febr. 25. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondd el ezt is majd a kezelésen, hátha ezen is tudnak segíteni. Biztosan ennek is van valami oka. De ez sem normális. Én is jobban érzem magam egy pici sminkkel, mégsem kattogtam ezen, amikor kórházba kerültem.
2015. febr. 25. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
szemöldököt igazítsd ki,hidd el sokat dob...alapozó meg spirál nem kell
2015. márc. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!