Hogy legyek szep/szebb smink nelkul?
Korhazba kell mennem (pszichiatria). Minden nap sminkelem magam, nem sokat (alapozo, szempillaspiral, van amikor tus), de en igy erzem jol es szepnek magam. +a hajam vasalok, mert amugy sehogy nem all csak ossze vissza es borzalmas. Szoval nem tudom egy ilyen helyen ilyeneket engedni fognak-e?! Foleg, ha mondjuk ki engednek a varosba is setalni, mert hallottam ilyenrol is. A hajamra tudom, nincs megoldas csak az, hogy osszefogom. Az arcboromet jovohetig mivel tudnam apolni? Inkabb zsirosabb, mint szaraz, de amugy semmi bajom vele, azon kivul amikor itt ott kijon egy csunyabb pattanas, ezt szeretnem elkerulni, hogy az ott ne legyen. Es gondoltam elmegyek kozmetikushoz, hogy a szemoldokom frissen meg legyen csinalva meg csinaltatokbegy tartos szempillafestest. Ezen kivul meg mit tudok csinalni?
17L
Ha kórházba kerülsz, akkor inkább a problémáddal foglalkozz, ne a külsőddel. Vagy talán pont emiatt kerülsz be? :D
Pszichiátrián még nem voltam, de voltam már kórházban műtét miatt, mindenki azt csinált a hajával és a sminkjével, amit akart. Mondjuk betegként senkinek sem volt rá igénye, hogy kifesse magát vagy megcsinálja a haját.
Neked is bővel elég, ha bemész frissen mosott hajjal, maximum ott is megmosod, ha olyan sokáig kell bent lenned. Ha jól kiszárítod, akkor vasalni sem kell. Sminket vihetsz, de tök felesleges.
Miből gondolod, hogy kórházban tilos sminkelni?
Én már számtalanszor voltam kórházban (nem pszichiátrián, hanem egyéb osztályokon), és csak akkor nem sminkeltem magam, amikor nem akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!