Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennétek ilyen anya-gyermek...

Mennétek ilyen anya-gyermek szépségszalonba?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem túlzásnak tűnik, főleg a pedikürös és manikürös része. Nektek mi a véleményetek erről?

2015. dec. 20. 21:21
1 2
 11/17 anonim válasza:
46%

"amig fodrászhoz megyek... (évente egyszer,karácsony elött megyek)Szemöldökszedés,kozmetika is évi 1-2 alkalom."

Büszke lehetsz magadra:)

2015. dec. 21. 04:39
 12/17 anonim válasza:

Ha természetes anyagokkal dolgoznak és nem festik a körmét, a haját, hanem csak ápolják, akkor igen.

Én havonta festetek hajat (mert nekem otthon nem megy és egyébként teljesen ősz 28 éves koromban...), és szemöldököm/bajuszom eltüntetésére is jobb a kozmetikus, így oda is járok, én magam nem tudom olyan jól itthon megcsinálni sajnos.

Sokkal kényelmesebb lenne, ha közben a gyerekemnek mondjuk a haját fésülgetnék, a körömágybőreit szépítenék, a körmét vágnák. Nem pedig szervezni kellene, hogy addig külön legyek tőle...vagy megmosnák a haját, hidratálnák a bőrét.

a férfi fodrászom mindig azt a hupikék törpikék dalszöveget szokta idézni, hogy "semmi kétség, kell a szépség, hiába mulandó" :))

2015. dec. 21. 08:53
 13/17 anonim ***** válasza:

ha nem a Hódi csinálná akkor remek hely lenne ...

de én nem bíznék arra a nőre kb semmit sem

természetesen ha profik dolgoznak ott akkor rendben van

14 éves a nagylányom biztos tetszene neki :-D

am meg és akkor mi van ha csak évi 1-2x megy az ember kozmetikushoz ? én spec még nem voltam kezelésen - mikor egyszer ki akartam próbálni azt mondta pici hidratáló és más nem kell - szal feleslegesen miért menjek ? szemöldököt sima ki lehet szedni otthon is, ha nincs semmi extra a bőröddel akkor pár otthoni krémmel és arcradírral karban lehet tartani ...

nem igénytelenség ha nem jár egy nő havonta fodrászhoz kozmetikushoz ... ha egyszer nincs szüksége rá !

2015. dec. 21. 08:54
 14/17 anonim válasza:
36%

Még csak nem is a kozmetikus a durva, hanem az évi 1 fodrász!

Mondjon akárki-akármit aki évente egyszer megy fodrászhoz az egy utolsó, igénytelen, trampli. Gusztustalan "nő" lehet...

2015. dec. 21. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Amikor hosszú hajam volt, én se mentem többször. Nagyon dús, szögegyenes, erős szálú hajam van, a végét édesanyám levágta, évente egyszer csak azért mentem, hogy becsavarják, majd hajsütővel még rásegítsenek a szilveszteri buli előtt. Magamnak nem bírtam volna, a fodrász csuklója is kikészült, mire végzett vele - ráadásul fél napnál tovább nem tartott ki semmilyen göndörítgetés.:-) Az ápolását megcsináltam én magam, attól, hogy egy nő nem szorul fodrászra, nem lesz gusztustalan és trampli.:D
2015. dec. 21. 21:08
 16/17 Tubarózsa válasza:
37%

Nekem tetszik. Ha lenne gyerekem elviném ide. :)

@14: Te egy igazi gyökér vagy b+...azert fizesek hetente x ezret h megmossák és fesék be a hajam????? Kösz nem! Hajat mosni tudok, és hajfestés se gond....

2015. dec. 21. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Mivel növesztem a hajam, nem fogok évente többször menni. Hajat mosni tudok,festeni is a férjem festi. Most miért lennék trampli,gusztustalan nő?? (175cm,55kg.30N) Ha fodrászhoz megyek,akár 5centit,akár az összeset (min hátközépig érő hajam van) mnimum 3000 ft. Erre feleslegesnek érzem kidobni a pénzt... Festéssel már 6-7 ezer. S van jobb helye a pénznek.
2015. dec. 22. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!