Mennétek ilyen anya-gyermek szépségszalonba?
Nekem túlzásnak tűnik, főleg a pedikürös és manikürös része. Nektek mi a véleményetek erről?
"amig fodrászhoz megyek... (évente egyszer,karácsony elött megyek)Szemöldökszedés,kozmetika is évi 1-2 alkalom."
Büszke lehetsz magadra:)
Ha természetes anyagokkal dolgoznak és nem festik a körmét, a haját, hanem csak ápolják, akkor igen.
Én havonta festetek hajat (mert nekem otthon nem megy és egyébként teljesen ősz 28 éves koromban...), és szemöldököm/bajuszom eltüntetésére is jobb a kozmetikus, így oda is járok, én magam nem tudom olyan jól itthon megcsinálni sajnos.
Sokkal kényelmesebb lenne, ha közben a gyerekemnek mondjuk a haját fésülgetnék, a körömágybőreit szépítenék, a körmét vágnák. Nem pedig szervezni kellene, hogy addig külön legyek tőle...vagy megmosnák a haját, hidratálnák a bőrét.
a férfi fodrászom mindig azt a hupikék törpikék dalszöveget szokta idézni, hogy "semmi kétség, kell a szépség, hiába mulandó" :))
ha nem a Hódi csinálná akkor remek hely lenne ...
de én nem bíznék arra a nőre kb semmit sem
természetesen ha profik dolgoznak ott akkor rendben van
14 éves a nagylányom biztos tetszene neki :-D
am meg és akkor mi van ha csak évi 1-2x megy az ember kozmetikushoz ? én spec még nem voltam kezelésen - mikor egyszer ki akartam próbálni azt mondta pici hidratáló és más nem kell - szal feleslegesen miért menjek ? szemöldököt sima ki lehet szedni otthon is, ha nincs semmi extra a bőröddel akkor pár otthoni krémmel és arcradírral karban lehet tartani ...
nem igénytelenség ha nem jár egy nő havonta fodrászhoz kozmetikushoz ... ha egyszer nincs szüksége rá !
Még csak nem is a kozmetikus a durva, hanem az évi 1 fodrász!
Mondjon akárki-akármit aki évente egyszer megy fodrászhoz az egy utolsó, igénytelen, trampli. Gusztustalan "nő" lehet...
Nekem tetszik. Ha lenne gyerekem elviném ide. :)
@14: Te egy igazi gyökér vagy b+...azert fizesek hetente x ezret h megmossák és fesék be a hajam????? Kösz nem! Hajat mosni tudok, és hajfestés se gond....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!