Nekem tetszik a hely,a gondolat. Legalább nincs az hogy jaj hova tegyem a gyereket,amig fodrászhoz megyek... (évente egyszer,karácsony elött megyek)Szemöldökszedés,kozmetika is évi 1-2 alkalom. Nem mindennapos dolog,de apuka ha dolgozik, hogy oldja meg az ember.)
2015. dec. 20. 21:37
2/17 anonim válasza:
nem,egy gyereknek nem kell smink. körömlakkot max alkalmankènt megengednèk ,mondjuk a karácsonyi szünetben.nyilvan nem pirosat,hanem vannak olyan gyöngyházfènyű lakkok,amik körömerősítők egyben.
nem szeretem azokat a szülőket,akik miniprostit csinálnak a gyerekükből.(smink+besütött haj+èlènk körmök...) maradjon mèg gyerek..majd ráèr tinikènt ès felnőttkènt ezekre!
2015. dec. 20. 21:43
3/17 anonim válasza:
Úgy làtom a második nem nagyon érti... Smink nincs. A köröm lakk külőn gyerekeknek kifejlesztett, vízzel le mosható . És inkább csak fontak bár nemértem miért baj ha néha be van a sütve egy kislány haja. Nem azért mennek a gyerekek mint a szülők. A gyerekeknek ez csak egy jó élmény. De semmi mesterséges kozmetikumot nem használnak rajtuk (max a csillámpor.)
Nagyon el vagy tévedve, ETTŐL SENKI NEM LESZ MINIPROSTI
2015. dec. 20. 21:51
4/17 anonim válasza:
igen, mennék!
2015. dec. 20. 21:59
5/17 anonim válasza:
A pedikűr, manikűr nem kötelező, sőt, úgy általában semmi.:-) Szerintem jó, hogy van egy ilyen lehetőség, ha lányom lenne, lehet, hogy kipróbálnám vele valami ünnepi alkalom kapcsán. A tesóm kislányainak komplett készletük van hajcsatokból, masnikból, van gyerek sminkkészletük, körömlakkjuk, ami vízzel könnyen lemosható, fűznek gyöngyöt stb, stb, ettől még nem miniribik, csak kislányok, akik játszanak.:-) Miért ne lehetne egy bonyolultabb frizurát, lemosható kis tetkót, körömfestést csináltatni nekik szakemberrel ünnepélyre, gyerekzsúrra, amíg anyát generálozzák? Nincs ezzel semmi gond, nyilván nem heti-kétheti program ez.
2015. dec. 20. 22:00
6/17 anonim válasza:
2. vagyok.
szerintem meg kedves 3# nem tud olvasni
" Az a jó, hogy ha ide eljönnek, akkor profik foglalkoznak velük , és olyan sminket vagy körömlakkot tesznek fel nekik, amiket könnyű eltűntetni, így másnap már nem is látszik"
2015. dec. 20. 22:08
7/17 anonim válasza:
2-es...pont errol irt a 3. válaszolo, hogy ugy tunnek el ezek a koromlakkok például, hogy a gyerek elmegy kezet mosni és már le is jott a "lakk"..szerinted ez miniprositzás?
2015. dec. 20. 22:11
8/17 anonim válasza:
akkor mi èrtelme van?
amúgy èn meg azèrt linkeltem be,mert azt irta a 3# hogy nincs smink. közben a cikk szerint lehet kèrni.
2015. dec. 20. 22:38
9/17 anonim válasza:
Hogy a gyerekeknek örömet szerezzenek. Jobb nekik mintha míg anya szépítkezik ő valami bébiszitterrel van otthon. A kicsik mindig hasonlítani akarnak a nagyokra. És itt határokon belül megtehetik. Az már beteges lenne ha festenék a hajukat, vagy legyantáznák a lábukat az 3-7 éveseknek
2015. dec. 20. 22:47
10/17 anonim válasza:
Neeeem :D Jó, mondjuk nekem fiam van, úgyhogy nem is merül fel ilyesmi, de amúgy is, engem a hideg kiráz az ilyesmitől. Nem igazán jön be, hogy a kislányoknak az van az arcába tolva, hogy legyél szép. Az természetes, hogy egy gyereket is érdekel a kinézete, ezzel nincs is baj, de erre még direkt rátenni egy, vagy több lapáttal... Nekem sokkal fontosabb, hogy a gyerekem az eszét fejlessze, meg hogy eleget mozogjon, és főleg az, hogy játsszon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!