Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincsenek melleim 17,5 évesen,...

Nincsenek melleim 17,5 évesen, undorítóan nézzek ki, mit tegyek? A Szüleim szekálnak érte.

Figyelt kérdés

Nem túlzok nincsenek mellem alatt 68cm a mellem a mellbimbónál 70cm az a 2cm meg a mellbimbóm.

Gondolom fejlődési rendellenesség.

Általánosban 3.osztályban nőt meg és a mostaninál nagyobbra de megy össze nyáron még 72 cm volt.

Menszesszel nem függhet össze mivel épp megvan és 70cm.

Fogyni nem fogyok mert nyáron még 47 kg v oltam most 50.

Az elmúlt évben is híztam.

Így vagy rákos vagyok vagy nem tudom.

De nincs valami masszázs , mert a 70/A melltartó is el áll és nyáron sehogy nem tudom elrejteni.

Utál mindenki és mindennap legalább 10x mondják (számoltam a héten) Hogy a melled hol van? Meg fúj milyen csúnya vagy , mert az arcom se egy szép látvány.

A szüleim is piszkálnak mivel a 12 éves hugomnak 70/D s melle van sőt nagyobb.

Ha valaha lesz annyi pénzem meg műtettem, de ez soká lesz.

Nem tudom mit lehetne pénz nélkül tenni.

A push up se megoldás mivel az is nagy rám.

Felcsúszik a nyakamig a melltartó és kint lesz a bimbóm.

Muszáj melltartót hordanom mivel a bimbóm meg nagy és látszódik.

2015. dec. 17. 11:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

12 éves és D kosaras a melle.

Mondhatnám neki, egy másra fognák, meg hogy te selejt vagy .

Ebben a korosztályban csak ez számít a fiúk hozzám se szólnak.

Edzek évek óta. Most ott tartok , hogy napi egyszer eszek salátát. Hétvégén ha van hús akkor abból egy kicsit.

De nem tudok fogyni.

Nekem is fiús az alkatom.

A trikók meg nem segítenek, látszik a bimbóm.

2015. dec. 20. 14:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Remélem minél előbb kikerülsz abból a környezetből, és magad mögött hagyod a sok ostoba tajparasztot, mert már teljesen tönkretettek a piszkálódásaikkal.
2015. dec. 21. 01:24
 23/23 Scav ***** válasza:

Ha nem tudsz fogyni, akkor valamit rosszul csinálsz. Húst pedig enni kell, főleg sovány húst, csirkemellet, mert a fehérje kell az izmoknak. Attól lesz formás alakod, ha izomzatot építesz. Ráadásul több izommal több kalóriát is lehet égetni (még alvás közben is, mert fenn kell tartani őket).

Keress rá a "Sárga Kapszula" c. könyvre, olvasd el, hasznos!

Ahogy mondani szoktam (elég groteszk): Szomáliában valahogy mindenkinek sikerül lefogyni :D

2015. dec. 21. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!