Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincsenek melleim 17,5 évesen,...

Nincsenek melleim 17,5 évesen, undorítóan nézzek ki, mit tegyek? A Szüleim szekálnak érte.

Figyelt kérdés

Nem túlzok nincsenek mellem alatt 68cm a mellem a mellbimbónál 70cm az a 2cm meg a mellbimbóm.

Gondolom fejlődési rendellenesség.

Általánosban 3.osztályban nőt meg és a mostaninál nagyobbra de megy össze nyáron még 72 cm volt.

Menszesszel nem függhet össze mivel épp megvan és 70cm.

Fogyni nem fogyok mert nyáron még 47 kg v oltam most 50.

Az elmúlt évben is híztam.

Így vagy rákos vagyok vagy nem tudom.

De nincs valami masszázs , mert a 70/A melltartó is el áll és nyáron sehogy nem tudom elrejteni.

Utál mindenki és mindennap legalább 10x mondják (számoltam a héten) Hogy a melled hol van? Meg fúj milyen csúnya vagy , mert az arcom se egy szép látvány.

A szüleim is piszkálnak mivel a 12 éves hugomnak 70/D s melle van sőt nagyobb.

Ha valaha lesz annyi pénzem meg műtettem, de ez soká lesz.

Nem tudom mit lehetne pénz nélkül tenni.

A push up se megoldás mivel az is nagy rám.

Felcsúszik a nyakamig a melltartó és kint lesz a bimbóm.

Muszáj melltartót hordanom mivel a bimbóm meg nagy és látszódik.

2015. dec. 17. 11:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Fogamzásgátlót szedek egyèb okok miatt.

A new yorkerbe vettem èn is ès az is teljesen el áll nagyon nagy.

Ki vannak utálva a melletlenek mint èn is.

Volt a nyáron , hogy mentem a buszon bevolt dugva a fülem , ès kèt srác meg egy csaj feltűnően nèzett , îgy kikapcsoltam a zenèt .

Majd hallgattam , hogy arról beszèlnek milyen deszka meg csúnya ez a lány , meg egyik srác , hogy inkabb fiu , a lányoknak van melle , ennek az izènek nincs... Ès röhögtek.

2015. dec. 17. 17:01
 12/23 anonim ***** válasza:
Mekkora parasztok. Nekem B-s melleim vannak. Sokáig csúfoltak amíg kicsi volt.
2015. dec. 17. 17:33
 13/23 anonim ***** válasza:

a szüleid tényleg hülyék, hogy cseszegetnek olyasmiért, amiről egyáltalán nem is te tehetsz, ahelyett, hogy melletted állnának és támogatnának, motiválnának. esetleg említsd meg nekik, hogy mindent tőlük örököltél, így csak ők tehetnek róla, nem te...

sok fiú máshogy van vele, de én sokkkal jobban szeretem a kis mellű lányokat, a túl nagyok meg szerintem egyenesen csúnyák szoktak lenni.

vannak praktikus előnyei is a kis melleknek. a nagyobb mellek többször vannak útban bizonyos helyzetekben, jobban ringatóznak, ugrálnak különféle mozgások közben, ami akár kényelmetlen is tud lenni, sőt fájdalmakat is okozhat és a gravitáció is jobban hat rájuk, jobban eldeformálódnak az idő múlásával, a nagyon nagy mellek meg hátfájást okozhatnak és a melltartó sem egészseges/kényelmes.

vannak, amiken nem tudsz sokat változtatni, de a külső messze nem a legfontosabb. sportolj, hogy amit lehet, kihozd a testedből és azon kívül tanulj, olvass és gondolkozz, okos, értelmes, értékes ember legyél és kedves másokkal. hidd el, hogy sokkal jobban fogsz így járni, mint ha csak szép volnál!

2015. dec. 17. 18:17
 14/23 A kérdező kommentje:

Anyának 70E melltarto kell.

Apa anyukájának is nagy mellei vannak.

Anya anyukájanak meg óriási , rá azèrt nincs melltarto, kb a köldölèig lóg , túlzás nèlkül.

2015. dec. 17. 20:07
 15/23 anonim ***** válasza:

A szüleid idióták.

Hidd el, lehet valaki szép "melletlenül" is. Aki emiatt közösít ki, azzal nem is lenne érdemes barátkozni. Nekem is sokat szólogattak be iskoláskoromban, de érdekes módon, mióta egyetemre kerültem és intelligensebb egyedek vesznek körül, soha egy lekicsinylő szót nem kaptam, noha 25 éves vagyok és nincs mellem. Nem csak ettől lesz valaki nő, nem csak a mellek tehetnek széppé. Sportolj, legyen szép tested, szép hajad, öltözz úgy, hogy jól érezd magad és a kisugárzásod elfeledteti a melleidet. Tapasztalat.

2015. dec. 17. 20:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

De nagy taplók a szüleid.

Tudom könnyű mondani, de ne vedd fel a beszólogatásokat. Nem minden a mell, a környezeted nagyon felfújja, most komolyan, miért olyan fontos a nagy méret? Én is elég lapos voltam tinikoromban, folyton szekáltak, akkor folyton azzal foglalkoztam. Továbbtanultam, itt senkit sem érdekel, hogy kinek mekkora a melle. Sőt, van egy csaj, akinek szó szerint semmi melle, fiús alkata van, dereka is alig van, mégis körüldongják a srácok, és senkinek eszébe nem jut szekálni.

Neked csak azt tudnám tanácsolni, hogy magasról tegyél a megjegyzésekre. Mindenki másmilyen, máshogy néz ki, te ezt kaptad, ezzel élsz együtt, próbáld meg szeretni.

2015. dec. 18. 01:17
 17/23 Scav ***** válasza:
100%
Szüleid ha szekálnak érte, válaszold, hogy tőlük kaptad a gént, kössz szépen, ennél jobban is megerőltethették volna magukat. :D
2015. dec. 19. 13:41
 18/23 Scav ***** válasza:
Amúgy nem a mellméret számít. Kicsit fogyj, hogy arányos legyen a tested, a magasság/súly arány jó legyen. Az arcon egy kis smink sokat segít, de a legnagyobb döntő tényező sokszor a személyiség, nem a mellméret. Első körben legyen egy kis alakformálás, smink, aztán meglátod!
2015. dec. 19. 13:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Hány cm magas vagy?

Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor megkérdezheted a dokit, van-e olyan, amelyiktől szokott a lányok melle nőni.

2015. dec. 19. 16:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss (ők nem) de a szüleid igazi bunkó alpári parasztok, azt meg kétlem hogy 12 éves létére D-s melle van a húgodnak, főleg ha ők mondják.

Van egy barátnőm, 21 éves és neki is nagy az A-s kosár, trikókat hord melltartó helyett de nem zavarja, mi se cseszegetjük érte mert nem tehet róla, szreintem rossz társaságban vagy ha az értéked a mellméreted alapján mérik.

2015. dec. 19. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!