Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szekálnak a suliban?

Szekálnak a suliban?

Figyelt kérdés

Az iskolámban van egy lánybanda, akik mindenkit kicikiznek, köztük engem is.. Mindennap a kinézetemmel nyúznak, hogy hogy nézek ki. Tudom hogy figyelmen kívül kéne hagynom, de ezek miatt az önbizalmam teljesen a nullára csökkent..:/ Mit tehetnék? Legszívesebben szólnék az igazgatónak vagy valamelyik tanárnak, de szerintem csak rontanám a helyzetem.

15/L

2014. ápr. 21. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan mivel piszkálnak?
2014. ápr. 21. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet pont jól nézel ki, és csak irigyek.
2014. ápr. 21. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Eleinte az öltözködésemmel (nem járok szakadt ruhában, egyszerűen csak nem járok olyan ruhákban amikből kilóg ez is az is..nem tudom miért kötöttek bele). Ekkor nem nagyon foglalkoztam vele..Viszont egyre többet, minden nap azt kell hallgatnom, hogy rólam sugdolóznak elég feltűnően, odaszólnak megjegyzéseket pl a hajammal kapcsolatban hogy milyen, hogy néz ki. ilyesmikkel..
2014. ápr. 21. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:
a barátnőim az előző suliból mind azt mondják hogy gyönyörű vagyok, de nem tudom hogy azért mondják mert a barátnőim vagy komolyan is gondolják..
2014. ápr. 21. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán legjobb amit tehetsz, hogy nem veszed fel. Ha látják rajtad, hogy nem bánt, megunják. De mondod is, hogy mindenkit cikiznek, nem csak téged. Szóval tutira nem te nézel ki rosszul, hanem ők élvezik ezt a gonoszkodást valamiért.
2014. ápr. 21. 21:53
 6/7 niggamaci válasza:
100%

Ilyenek mindig vannak és lesznek is.

Egyszerû mondani, hogy ne is érdekeljen, de rohadtul nehéz ezt tenni, tudom. Én megmondtam a szekálóimnak, hogy csak r*bancok, a társadalmi értékük nulla és elég szomorú, hogy a világnak ilyen embereket kell a hátán hordania. Persze ezzel csak olajat tettem a tûzre, de legalább jól éreztem magam, hogy tudattam velük a véleményem, így a beszólásokat is csak egy bemutatással nyugtáztam. És sokkal könnyebb volt elviselni ôket, amíg rá nem hagyták.

Persze neked nem biztos, hogy ezzel kéne megoldani, de 100, hogy jobban érzed magad tôle. :D

Nem hiszem amúgy, hogy irigységen van a hangsúly, mert akikre irigyek, azt csendben utálják, egyszerûen vannak emberek, akik vonzzák magukhoz az ilyeneket, tökéletes céltáblák. (pont, mint én)

Sajnos több tanácsot nem igazán lehet ez ellen adni.

2014. ápr. 21. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm..:)
2014. ápr. 22. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!