A suliban mindig szekálnak, és nem tudom hogy mit tegyek. Mit tegyek?
Hogyan tudnám leállítani őket,vagy esetleg írnátok nekem egy-két jó beszólást?!
A válaszokat előre is köszönöm.
Xar ügy, így jártál. Nem kell velük foglalkozni. Ha látványosan rosszul esik amit csinálnak, ha visszaszólsz, ha trükközöl, akkor folytatják. Mert van eredménye annak, amit csinálnak. Ráadásul kis befektetéssel, kis kockázattal (mert ők ugye ott vannak "csapatban") nagy hatást váltanak ki. Mint a kisbabák a zsírkrétával - jé, itt elhúzom ezt a kis bizbaszt a falom, és anyu milyen hangosan kiabál, tök király!
Ha viszont nincs eredmény, akkor hülyék lennének folytatni. Türelemjáték, lehet, hogy eltart 1-2 hétig, vagy egy hónapig, de majd keresnek más szórakozást.
Igazából gyáva dolog ez a részükről - de ha ezzel szembesíted őket, az csak olaj a tűzre. Lehet, hogy először egy kicsit jobban kezdenek majd cikizni, amikor belekezdesz a lexarásba, de akkor se húzd fel magad rajta. Hagyd őket, hadd produkálják magukat.
Itt van a kulcs. A befektetett energia és a kiváltott hatás arányában.
1-2 beszólás, vagy az az idétlen telefonos trükk a kickbox-nadrággal - főleg ha előregyártott - csak azt mutatja, hogy érdemes folytatniuk.
Középiskolában engem a cseszegetett egy srác, aztán egyszer nagyon rossz hangulatomban kapott el és arcon pattintottam. Utána már nem járt a szája. Én ezt tudom neked javasolni.
Amit az első ír, az szerintem kizárt, hogy működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!