Fiúk! Nagyon kövér/husi vagyok? (Kép)
Nem a súlyoddal, hanem az alakoddal van a baj... mármint azzal, hogy nincs.
Szar genetikát dobott a gép, mert se csípőd, se derekad.
Melltartóból pedig kisebbet hodj, mert ez így ultragáz.
Sportolj, edzz lábra, de ne fogyj!
26L
Azoknak akik a képért aggódnak: ilyen téren hamar túl teszem magam, akár fürdőruha is lehetne, pont ennyit mutat, nem gondolom, hogy ez annyira intim lenne.
Azoknak akik szerint szar a genetikám: magával a formával nekem nincs bajom, nem gondolom, hogyaránytalan lennék. 95cm a csípőm, 89 a mellem, a derekam 74, folyamatosan mérem ezeket, szerintem ez elég szubjektív.(+a combomnál van egy sötét árnyék, eléggé torzít)
Azoknak akik szerint háj meg csont vagyok: közel 3 éve járok konditerembe, bár még mindig kövérnek érzem, nem gondolom, hogy a feszességgel baj lenne, vagy hogy ezt bárki a gép másik feléről annyira meg tudja állapítani. :-)
Azoknak pedig akik képesek voltak a kérdésre (a felesleg!!!) válaszolni, mindenképpen ment a zöld kezecske, akkor is, ha azt írta fogyjak, akkor is, ha azt írta ne. A többieknek OFF esetén piros kéz :)
Kellemes Ünnepeket! Előre is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!