Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagyon kövér/husi...

Fiúk! Nagyon kövér/husi vagyok? (Kép)

Figyelt kérdés
Olyan 10-15 kilót szeretnék leadni. Szerintetek ez reális? Vagy többet kéne???

2015. dec. 14. 12:29
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Kép: [link]
2015. dec. 14. 12:31
 2/30 anonim ***** válasza:
77%

Kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit írnak. Mert vagy az én szememmel van gond, vagy te vagy totál nem normális.

Egyáltalán nem vagy kövér, husi.

Nem kell fogynod.

Ha 10 kilót leadnál, egy csontváz lennél. Nem ám még többet is.

2015. dec. 14. 12:37
 3/30 anonim ***** válasza:
70%
Semennyit!! Pont jó, egészséges.
2015. dec. 14. 12:38
 4/30 anonim ***** válasza:
27%

Nő vagyok, de:

Nem vagy kövér, csak kicsit aránytalan, de erről nem tehetsz. Nekem is hasonló az alakom, csak vékonyabb a derekam, karom, és nagyobb a mellem.

2015. dec. 14. 13:12
 5/30 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom most mennyi vagy, egy picike tényleg mehetne le, de nem hinném, hogy ez 10-15 kg-ot kéne hogy jelentsen, az nagyon sok lenne. Amúgy ha így maradnál se lenne gond.
2015. dec. 14. 13:25
 6/30 anonim ***** válasza:
35%
Kövérnek nem vagy kövér. Derekad az nincs, és a combod vastag. De a fogyástól az arányok nem fognak változni.
2015. dec. 14. 13:29
 7/30 anonim ***** válasza:
44%

Kövér egyáltalán nem vagy, és így ránézésre a testtömeg indexed is rendben van. Ha fogyni szeretnél inkább alakformáló edzéssel mint fogyokúrával és akkor sem 15 kilót mert az már sok lenne.

Ha le szeretnél adni a comb és derékkarcsúsító edzéseket keresd mert úgy látom neked az a "probémás területed". Nem tudom hogy állsz anyagilag de ha megteheted menny el edzőterembe ilyen edzésekre.

Az önsanyargató fogyókúrát nem ajánlom mert beindulhat a jojó effektus és mert olyan területekről is lemehet ahonnan nem szeretnéd. (Például a szép cicidről)

A 4-esre ne hallgass nem vagy aránytalan, tudod vannak olyan nők akik csak úgy tudják szépnek érezni magukat ha másokat nyomnak le.

2015. dec. 14. 13:53
 8/30 anonim ***** válasza:
57%
Itt a formával vannak a gondok. Attól, hogy lefogysz még nem leszel formásabb csak vékonyabban formátlan. :D De nem vészes nyugi, vannak ennél sokkal elkeserítőbb lányocskák is, akik el vannak szállva. :D Azért a képekkel vigyáznod kéne mert sok a beteg ember. :D
2015. dec. 14. 13:53
 9/30 anonim ***** válasza:
5%
7-es nem értem, mi bajod. Szép nő vagyok, a kérdezőénél arányosabb alakkal, ez van. Van, akinek meg az enyémnél jobb a genetikája, és engem szól le, ez van.
2015. dec. 14. 13:58
 10/30 anonim ***** válasza:
4%

Ha a melledet nem látnám, azt hinném, hogy valami 9-10 éves gizda kislány tette fel a képét. Se derék, se csípő, melled nélkül (bár az is push-up) hátratett farkú tinifiúnak is elmennél.

10-15 kiló mínusz? Hát ha ennél is fiúsabb akarsz lenni. Csontsoványként mell nélkül (mert onnan fog lemenni, hisz máshol nincs "plusz")...

2015. dec. 14. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!