Fiúk! Nagyon kövér/husi vagyok? (Kép)
Kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit írnak. Mert vagy az én szememmel van gond, vagy te vagy totál nem normális.
Egyáltalán nem vagy kövér, husi.
Nem kell fogynod.
Ha 10 kilót leadnál, egy csontváz lennél. Nem ám még többet is.
Nő vagyok, de:
Nem vagy kövér, csak kicsit aránytalan, de erről nem tehetsz. Nekem is hasonló az alakom, csak vékonyabb a derekam, karom, és nagyobb a mellem.
Kövér egyáltalán nem vagy, és így ránézésre a testtömeg indexed is rendben van. Ha fogyni szeretnél inkább alakformáló edzéssel mint fogyokúrával és akkor sem 15 kilót mert az már sok lenne.
Ha le szeretnél adni a comb és derékkarcsúsító edzéseket keresd mert úgy látom neked az a "probémás területed". Nem tudom hogy állsz anyagilag de ha megteheted menny el edzőterembe ilyen edzésekre.
Az önsanyargató fogyókúrát nem ajánlom mert beindulhat a jojó effektus és mert olyan területekről is lemehet ahonnan nem szeretnéd. (Például a szép cicidről)
A 4-esre ne hallgass nem vagy aránytalan, tudod vannak olyan nők akik csak úgy tudják szépnek érezni magukat ha másokat nyomnak le.
Ha a melledet nem látnám, azt hinném, hogy valami 9-10 éves gizda kislány tette fel a képét. Se derék, se csípő, melled nélkül (bár az is push-up) hátratett farkú tinifiúnak is elmennél.
10-15 kiló mínusz? Hát ha ennél is fiúsabb akarsz lenni. Csontsoványként mell nélkül (mert onnan fog lemenni, hisz máshol nincs "plusz")...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!