Fiúk! Nagyon kövér/husi vagyok? (Kép)
Mondjuk a kép elég csalóka, sokat változtat, ha nem látszik az arcod aránya a testedhez. Meg az is, hogy a derekad ugyanolyan vastag, mint a csípőd.
De látszik a karodon, hogy az átlagosnál husibb, a melltartód mindenhol bevág 2.3 centi mélyen, a lábad is igen husinak tűnik, bár nem tudom, miért nem egész alakos képet mutatsz, a comb-térd-lábszár arány is fontos. A hasad csak szemből látszik, gyenge fényben, tehát valójában bármekkora lehet, csak nem lóg.
Ettől függetlenül kilót nem tudok tippelni, mert vannak 75 kilós istennők, meg 55 kilós zsírpacák is. Mindenesetre az alakodra ráférne a formálás, mindenhová. De ha megírod, milyen magas vagy, hány kiló, és mutatsz 1 egész alakos képet, amin csak az arcodat satírozod ki, akkor megmondom, hány kilót kellene fogynod.
Nem leszek álszent mint a többi gyik-es, vagy inkább általánosabb véleményt fogok mondani ami közelebb áll a valósághoz.
Azt hogy mennyit kell fogyni nem tudom, mert 60 és 60 kg- között is sok különbség van, de formásodni kellene.
Sem a felkar sem a fenék nem látszik ami sokat mutat mert az könnyen zsírosodik hölgyek esetében és többet mutat:) A combod pedig látszik hogy egymás elé tetted ezért kisebbnek hat.
Az pedig hogy nincs felesleg elég egyéni mivel kinek mi az:)
"meg olyan fura az a függőleges csík a hasadnál"
Mindjárt berosálok a röhögéstől! :D
Te komolyan nem láttál még hasat közelről? A sajátodat se? Vagy azt tényleg 10-20 kiló háj borítja, így soha nem tűnt még föl, hogy középen a hasizmok találkozásánál "csík, lyuk" van?
Na megint egy tyúk, aki a fogyástól várja a megváltást...
Fogynod nem különösebben kell, legalábbis nem kilókban mérve. A centikkel már van baj, mert csak csont és háj vagy, izom meg nuku.
Menj el edzőterembe, kérj ott nyugodtan segítséget, hogy milyen edzésformákra lenne szükséged és hogy hogyan reformáld meg a táplálkozásod.
Amennyiben még nem múltál el harminc és nem szültél, elég lehangoló, hogy ilyen plöttyedt vagy. Mivel fiúknak szól a kérdés és nem férfiaknak, gondolom valami fiatal lány vagy, szóval tényleg nem így kéne kinézned. De ne aggódj, néhány hónap alatt egész szép eredményeket el lehet érni, jövő nyárra dögös csaj lehetsz, ha komolyan gondolod és nem csak picsogsz a tükör előtt.
nekem is hasonló alakom van, sőt szerintem pár centi eltérés lehet a kerületekben köztünk.
én igazából meg vagyok elégedve a testemmel, de formásodni tényleg kell nekem is és neked is. valami sportot ajánlok:) én is pár hónapja kezdtem el! már látszik hogy feszesedtem, a barátomnak is feltűnt.
de olyan nagyon fogynod nem kell szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!