Túl sokat költök szépségápolásra és vásárlásra?
Sok. Amikor teljes állásban dolgoztam, nekem annyi maradt a rezsi, lakbér kaja és bérlet kifizetése után, mint a te teljes fizetésed, és úgy havi 20at költöttem belőle ruhára, a többi ment a megtakarításba.
Most épp nem dolgozom, szóval az alapokon kívül semennyit, havi 5-10 ezer, és nincs hiányérzetem.
De tényleg, mit csinálsz ennyi holmival?
Hát, leírom kb mire megy el ez a pénz. Szóval:
fodrász - 6000
kozmetikus - 3000
konditerem - 10000
kozmetikumok - 5000
A maradék megy el ruhára, kb 2 ruhadarab minden hónapba. Ezen lehetne szerintem csökkenteni talán, mert a többiről nem szívesen mondanék le.
így leírva nem tűnik soknak. talán a kondi,vannak olcsôbb helyek,de az a + 2-3e annyira nem oszt,nem szoroz ,főleg ha okkal jársz abba a terembe.
amúgy mivel nem is èlsz otthon, kár ennyire beavatni anyukádat a pènzügyeidbe. ha kijossz,nem kell tarhálni másokat hónap vegen,akkor szerintem rendben van .főleg ha van tartalekod is
Nem találom nagyon soknak. Bár a kondi kicsit sok, meg nem biztos, hogy minden hónapban szükséges a fodrász (Nyilván, ha fested a hajad, és látszik 1 hónap után feltűnően a lenövés, akkor érthető.)
De mivel így is raksz félre, meg kajára is jut, nem gondolom, hogy feltétlenül baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!