Túl sokat költök szépségápolásra és vásárlásra?
szerintem nem kell annyira lebecsülni a pènz fèlretètelèt. sok kicsi sokra megy.
igazából nem mindegy, hogy a kèrdező otthon èl -e.mert ha mondjuk albèrletben èl,ès alig jön ki a vásárlások miatt,az gáz.
de ha otthon èl,ès nem igen kell beleadni pènzt a közösbe,akkor belefèr.
főleg a ruhák,jól jönnek majd èvekig,akkor is hogyha megszorulsz,legalabb ruhára nem kell költeni.a kozmetikumok 1-2 èvig jók,azokat nem kell őrizgetni.
èn akkor momdanám soknak a vásárlást,ha veszel olyan dolgokat is,amit nem is hasznalsz..pl cîmkèsen beteszed a ruhát a szekrènybe,majd ott is marad..vagy megveszed a 20.rúzst,esetleg 1x kipróbálod,de el is felejted használni.
na az pazarlás.de ha használod amiket veszel, akkor nem gáz. nekem is volt,hogy nagybevásárlast tartottam a rossmannban, csak alap kozmetika dolgokat vettem újra,mègis ott hagytam egy 20ast èrte..kicsit fájt a szívem èrte,de pl egy púder vagy egy pirosító elèg akár egy èvig is. szóval nálam nem rendszeres,hogy sokat fizetnèk. inkább egyszere megveszek mindent,aztán hónapokig nem kell.
ruhákból is szezon elejèn szoktam venni 1-2 darabot+új cipőt/kabátot.
de nem minden hónapban ez se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!