Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igénytelennek tartanál egy...

Igénytelennek tartanál egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Ha nem érdeklik a ruhák meg a kozmetikumok, és nem költ rájuk vagyonokat, mint a nők nagy része.

Nem jár szoliba, kozmetikushoz, műkörmöshöz, nincs póthaja...

A bőre szép, de a haja nem túl jó minőségű (vékonyszálú, szőke, nem valami dús).

Nem követi a divatot, és nagyon egyszerűen öltözik.

Nyáron:

[link]

Télen:

[link]

2015. dec. 5. 22:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ó,ez nagyon egyszerű öltözet!Akkor én mit szóljak a jugó mintás egyberuhámmal nyáron? :DDDDDD
2015. dec. 6. 00:41
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
#20 Nyilvánvaló, hogy nem tudja.
2015. dec. 6. 00:42
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért mondom, de szerintem ezek a ruhák most pont divatosak....most is rengetegen járnak szoknyában vastagabb harisnyával. Ez nem baj szerintem, én azt veszem fel, ami tetszik, függetlenül attól, hogy tucat és háromszor szembe jön velem vagy éppen egyáltalán nem divatos. Amúgy, ez egyáltalán nem az igénytelenség kategória. Szerintem ez az ember egyéni igényein múlik. Én sem vennék annyi kence-ficét meg sminket, ha szép, sima, egyenletes lenne a bőröm mert akkor nem érezném szükségét. A póthaj, műköröm, szoli is olyan, hogy ha valakinek tetszik vagy úgy érzi, hogy szüksége van rá, akkor csinálja, de ez szerintem egyáltalán nem olyan alap dolog.
2015. dec. 6. 09:04
 24/26 anonim ***** válasza:
73%

Kinézettől függ.

Nem kell ahhoz műkörmöshöz, kozmetikushoz járni ha otthon is megtudja csinálni az alap dolgokat.

Szóval inkább a kinézettől függ. A ruhákkal nincs bajom, és sokkal jobban tetszik ez mint a csöves stílus a lányokon.

2015. dec. 6. 09:22
 25/26 anonim ***** válasza:
94%

akit nem érdekel a divat és a ruhák és egyszerűen öltözködik, az nem így néz ki. nem hord kisruhákat övecskével meg szoknyát magassarkúval.. az meg teljesen normális, ha valaki nem jár szoliba, kozmetikushoz, nincs műkörme, póthaja.. ettől nem leszel különleges.

neked vagy valami defekt van az agyadban vagy ez a kérdés kamu.

2015. dec. 6. 10:20
 26/26 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem tartanám igénytelennek.

A belinkelt öltözetek kifejezetten mai tinilányok divatja, szóval kicsi paradoxont érzek.

2015. dec. 6. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!